СТАТИИ

Балансирайте седемте си чакри чрез силата на утвърждениятаДобре известно е, че има много начини да балансираме чакрите си. Знаете ли, че утвържденията и молитвите са едни от най-мощните? Това е така, защото нашите мисли и нашето слово създават нашата реалност.

Чрез редовно практикуване на положителни утвърждения за балансиране на чакрите, можем да постигнем резултати в живота си, които дори не бихме могли да си представим!
 

7-те утвърждения за балансиране на 7-те чакри повлияват не само тялото, но и нашата реалност.


Чакрите са невидимата сила, която влияе на нашата реалност. Блокираната чакра може да се прояви в различни форми, като физическа болка и болест. Това може да се прояви и в нашето емоционално тяло, взаимоотношения и всяка друга област от живота.Използвайки утвърждения, ние всъщност се ползваме от силата на думите, за да променим начина, по който живеем и се движим в света. Мислите създават реалност, така че колкото повече повтаряме правилните утвърждения, толкова повече започваме да им вярваме и толкова повече те започват да се трансформират в реалност.

Докато казваме тези утвърждения, е добре да си представяме цвета на чакрата в съответната част от тялото. Да почувстваме тези утвърждения и думи в тялото си, докато ги повтаряме на глас.


Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите