Благоуханни снопчета за кадене – ПАЛО САНТО и БЯЛ ГРАДИНСКИ ЧАЙ

Код на продукта:  
15.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Методи и практики
Пречистете духа, мислите, чувствата и полето си и го заредете с Благоуханни аромати - снопчета от Пало Санто и Бял градински чай.

Действието на запаления за прикадяване градински чай е силно пречистващо вътрешното и ауричното ви поле, както и това на дома Ви. Позволява Ви да влезете в фино състояние на умствен, емоционален и физически мир, където можете да св свържете истински със себе си.

Пало Санто е дърво на изцеление и просперитет и много уважаван и почитан от древните индианци. Отглеждан и подбиран по специален начин заради многобройните си лечебни качества. Пало Санто - в превод свещено дърво се използва в множество ритуали и церемонии за свързване с Духът.

Ароматът му е безпогрешен и целебните ползи от него са многобройни. Енергията на това дървоозарява и изчиства застоялата енергия и вдъхва нов импулс във Вашето поле. Пало Санто също е билка, която помага за лечението на главоболие. 
 
ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ ОТ НЕБЛАГОПРИЯТНАТА ЕНЕРГИЯ И ЗАРЕЖДАНЕ НА ПОЛЕТО С ВИСОКИ ВИБРАЦИИ


От древни времена са известни силните пречистващи качества на някои определени билки. Грижата за енергийната чистота на нашето лично аурично поле, както и това на нашия дом е също толкова важна, колкото и физическата чистота.

Изключително важен момент от прикадяването е вашето намерение.

Запалете билките, като през това време наум или наглас изричайте вашето намерение за пречистване и освобождение. Може да използвате формули, наричания или молитви. Единствено тогава ритуалът за пречистване е цялостен и активен - когато участва и нашата воля (тяло) и нашето съзнание (мисли).

Димът пречиства въздуха и останалите влияния в него и привлича добра енергия в дома. Полето се изчиства. Това също е един чудесен начин да използвате тези билки, останали от летния вегетационен период.

При изгаряне, снопчетата отделят смолист дим, който изгаря токсичната енергия и връща нещата в баланс, тъй като самите билки са носители на силно лечебен дух. Макар че често се използва за почистване на места и стаи, прикадяването се използва и за почистване на хора и предмети.
Може да прикадите себе си и близки с кръгообразни движения около главата на човека или около болни места на тялото Ви/му.


Най-добре е да използвате снопчетата за кадене, след като току-що сте почистили и дезинфекцирали дома си. 

Напътствия:

Бъдете отдадени и присъствени в процеса на енергийно пречистване. Не го правете автоматично. Започнете от себе си. Прикадете около главата си в кръг. Може да минете през всички ваши чакри. Бъдете будни за всяка своя мисъл. Продължете с близките и дома. Преминавайки през стаите, ъгълчетата, олтара си, важни места от къщата - благославяйте всяко място и отправете молитва за чисто поле и присъствие на свещенното около Вас.

Свързани статии

11 ползи от каденето с градински чай, как да започнете и още...


Откъде се е зародила практиката?
Горящият градински чай, известен още като кадене, е древен духовен ритуал.
Каденето е добре установено като културна или племенна практика при индианците, въпреки че не се практикува от всички племена. Ние имаме традициите на много индиански народи, за да благодарим за използването му. Това включва лакота, чумаш, кахуила и други. Много други култури по света споделят подобни ритуали.

 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите