Бутилка за Енергетизирана Вода – ЦВЕТЕТО НА ЖИВОТА

Код на продукта:  
38.00 лв.

Крайна цена с ДДС:  • Медитация
  • Духовни дневници
Бутилка за Енергетизирана вода със скъпоценни камъни, цвете на живота и позитивен текст.

Тази бутилка съдържа златния триъгълник или „светата троица“. Комбинацията от скъпоценни камъни от аметист, розов кварц и скален кристал означава хармония, емпатия, любов, вътрешен мир, осъзнаване. 

Трите скъпоценни камъка заедно имат успокояващ и пречистващ ефект, ако са правилно заредени. Аметистът укрепва вашето съзнание и е добър за управление на конфликти и вътрешен мир. Розовият кварц засилва сърдечността и любовта към другите и себе си и осигурява мир и спокойствие. Скалния кристал подобрява вниманието и разбирането. Сега знаем, че тези три скъпоценни камъка се подсилват взаимно. Освен това заедно те осигуряват общо подобряване на качеството на водата. 

Цветето на живота, е универсален символ на енергията, живота и връзката между всички неща. Вибрацията на Цветето на Живота е много силна и влияе върху енергийното поле на всичко, което се свързва със символа.

Позитивен текст: Музиката и положителните текстове влияят на водата ни, променяйки водните молекули. За да научите повече, гледайте това видео 

Характеристики

Ваша собствена, неограничена енергетизирана вода
Положителен ефект върху вашето здраве
Включва скъпоценни камъни (златен триъгълник)

Бутилката е без BPA, лесна за почистване, защото бутилката има удобна капачка на винт отгоре и отдолу. Тъй като капачката има дръжка, можете лесно да носите бутилката със себе си. Съдържанието е 500 мл.

Как работи?
Напълнете бутилката за пиене с чешмяна вода и я оставете за половин час. 
Скъпоценните камъни на дъното на бутилката зареждат водата. Така можете да пиете водата директно от бутилката. Препоръчваме да смените водата след 24 часа. Можете да презаредите скъпоценните камъни, като ги държите под хладка течаща вода за известно време или ги поставите под пълна луна за една нощ.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите