СТАТИИ

Вълчата луна носи мощна енергия за трансформация и самоанализНа 18 ти януари ставаме свидетели на първото за годината мощно Пълнолуние в зодиакалния знак Рак, известно като Вълча луна.

Вълчата луна, която идва в разгара на зимата, ни подсеща, че е време за трансформация и самоанализ. Сега може да откриете какво ви липсва и гласът на интуицията истински да ви го нашепне.

Различните сили на пълнолунието са безспорни, включително зареждане на вода с лунна светлина, за да се пречистите за предстоящия лунен месец. Тъй като всяко пълнолуние сигнализира за преминаването към следващата фаза – на луната, на времето и на вашия живот – това е идеалният маркер за отваряне на нова страница.
Това Пълнолуние е било познато още на ранните индиански племена, които са живеели в синхрон с Майката земя и са отдавали голяма почит на вълците.

Вълкът – учи на мъдрост и въпреки че луната изгрява всяка вечер, вълкът винаги намира начин да научи нещо ново от нея.

Ние също, изследвайки скритите пътища на съзнанието, можем да открием нови истини, които да споделим с останалите. Вълкът учи и на братска преданост към останалите в групата – семейство, приятели. 
Може спокойно да кажем, че Вълчата луна има дълбоко значение и това е подходящ момент да оставите вътрешния си вълк да ви покаже пътя!

Това Пълнолуние ще има силна енергия, от която може да се възползвате, като изпълните ритуал за изчистване, медитация и манифестиране на целите. Енергията на Луната ще се усеща не само в деня на Пълнолунието, но и през следващите няколко дни. 

Може да използвате всяко предстоящо пълнолуние като контролна точка за пътя по който ще тръгнете. Тази Луна е чудесно време да направите моментна снимка на живота си и да започнете на чисто. Време в което да се обърнете към вашия вътрешен водач, учител, ангел.

В нощта на Пълнолуние може да ги помолите за знак в съня си или в следващи лунни дни. Може да планирате духовен ритуал, за защита или прочистване на дома и близките си. 


 
Елементи за работа с Вълча луна:
Скъпоценен камък: хематит
Дървета: бреза, леска
Билки: бодил, ядки и семена, майорана
Елемент: Въздух
Аромати: Бор, хвойна, джинджифил
Цветове: Бяло и виолетово
 
Пълната луна през януари се среща и с други наименования в различните култури:
 
Китайски: Празнична луна 
Келти: Тиха луна
Северна Америка: Старата луна
Чероки: Студена луна
Южно полукълбо: Сенна луна, Гръмотевична луна, Медена луна
 
Едно е сигурно обаче, че това Пълнолуние е времето на най-голяма сила и идеалната нощ за духовно четене, тъй като това е нощ, в която енергията е в изобилие. Тази Луна е чудесно време да направите моментна снимка на живота си и да видите къде се намирате и накъде трябва да вървите по личния си път.

 
При всеки един от нас това Пълнолуние в Рак ще активира определена сфера, където много ясно ще видим какъв е потенциалът, възможностите и резултатите от положени усилия. Това е период на приключване на нещо, започнало да се развива преди половин година.
 
Ритуали по пълнолуние 266.87 KB (jpg) Свали

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите