Гривна от необработен РОЗОВ КВАРЦ

Код на продукта:  
65.00 лв.

Крайна цена с ДДС:  • Формули и Молитви
  • Церемонии и ритуали
Методи и практики
Камък, който набляга на положителните утвърждения
Тази гривна, носена ежедневно, ще насърчи вашата възприемчивост към красотата на света около вас. Розовият кварц е камък на любовта и самочувствието.
Благодарение на многобройните си добродетели върху сърдечната чакра, този естествен камък засилва способността ни да се отваряме към другите и да се свързваме отново с нашето самочувствие. 

Препоръчваме го на хора, които трябва да възвърнат добротата към себе си. Енергията на този камък успокоява вътрешните болки и лекува емоционални недостатъци. 
 
Описание
Естествени камъни: розов кварц 
Произход на камъните: Мадагаскар 

Регулируема гривна с верижка със закопчалка
Ръчно изработени бижута.

Размер: около 18 см, лесно се регулира благодарение на закопчалката
Камъни: суров бледо розов розов кварц
Позлатена мед 

Свързани статии

Лечебни ползи от носенето на кристални гривни


Скъпоценните камъни и кристалите
 имат способността да канализират вашите намерения, затова много от нас се опитват да ги включат в ежедневието си. Има често срещани начини, по които можете да използвате енергията от кристали: сложете ги на бюрото си в офиса, поставете ги под възглавницата си по време на сън, дръжте ги в дланите си и много други. Един от начините да ги интегрирате в ежедневието си е като носите кристални гривни. 

Успокояващата сила на „камъните против тревога“


Това е обикновен камък с изключителни способности
да отпусне разтревожените ни умове и да ни помогне да спрем безпокойството. Той стана изключително популярен през 70-те години на миналия век и оттогава привлича вниманието на мнозина. 
Те могат да бъдат малки като отпечатък от палец или големи колкото дланта на ръката ви. Камъните против безпокойство /успокояващите камъни/, произвеждат силово поле от лечебна енергия, която защитава аурата и са дарове от Богинята-майка.

5 невероятни предимства на оргонните пирамиди


Съвременният живот
е изпълнен с най-новите джаджи, безкрайни списъци със задачи и почти няма време за дишане. Този завладяващ начин на живот често може да ви остави изтощени и изпълнени с ниски вибрации. Освен това джаджите, с които сте неразделни, излъчват толкова много ЕМП /електромагнитен импулс/, че е чудо, че дори имате енергия да станете от леглото. Е, ако ви е писнало да се чувствате уморени през цялото време, ние имаме решението за вас.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите