Датера Ритуал - PALO SANTO

Код на продукта:  
19.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Методи и практики
Palo Santo или Светото дърво, е ароматно дърво, намиращо се в крайбрежието на Южна Америка. Има много приятен аромат и е част от семейството на цитрусите със сладки нотки на бор, мента и лимон.

Традиционно използван от местните общности заради своите духовни лечебни свойства, терапевтичните ползи от светото дърво са много. Днес Palo Santo все още се използва широко в Централна и Южна Америка като естествено средство против тревожност със силата да осигури релаксация и да увеличи потока на добра енергия. При вдишване се движи директно през обонятелната система и помага за стимулиране на лечебния отговор на тялото за борба с тревожността, нарушенията на съня, безпокойството и депресията.

Успокояващият аромат е идеалният партньор за медитация, йога и моменти на релаксация. Пречистете заобикалящата ви енергия и открийте мир и заземяване, докато влизате в по-дълбока връзка с естественото си аз.

 Как да използвам - напътствия

Palo Santo се използва за ритуали за духовно прочистване.

1 - Използвайте свещ, кибрит или запалка, за да запалите парче от вашето Palo Santo. Оставете го да гори за 30 секунди до минута. Изгасете пламъка, като махнете с ръка.

3 - Направете пречистване на себе си, своята аура, близък, предмети в дома или стаите като важен момент е да поставите намерение в съзнанието си - наричане наум, с думи, с молитва, формула, с думи от сърце

4 - Разходете се през пространството, където искате да почистите енергията. Насладете се на белия, духовен и успокояващ дим.

3 - Поставете пръчката в огнеупорен съд. Можете да я използвате отново, докато се изчерпи.


Ползи
Пречистване околната среда от неблагоприятни енергии.
Облекчаване нервното напрежение, подобряване на хармонията и благополучието.
Ароматът му помага за задълбочаване на духовните моменти на медитация.
Също така служи като 100% естествен репелент против комари.
Облекчава главоболието.

Съдържание от 5 до 7 броя в пакет​​​​​​
 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите