ДЗЕНТАНГЪЛ – ЖИВОТНИ, Книга за Оцветяване

Код на продукта:  
19.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Дзентангъл - лесен за научаване, релаксиращ и забавен начин за създаване на красиви изображения чрез рисуване на структурирани модели. 

Дзентангъл е изкуство, което съчетава медитативните предимства на изкуството с рисуване на сладки малки дизайни, шарки и заплитане. Дзен + Заплитане = Дзентангъл. Създавате заплитане с комбинации от точки, линии, прости криви, S-образни и кръгове. 

Дзендаглите включват принципите на мандалите, като използват заплитания (шарки) - те често се използват от по-малките деца като въведение в концепцията за мандалите, тъй като могат да бъдат разделени на части и изпълнени с лесни за рисуване шарки. Зендалите и мандалите са моментни снимки на нашето емоционално, физическо и духовно благополучие, което води до по-смислен и автентичен живот.

След като вложите своя уникален колорит върху листа от вашата книга, може да я запазите в рамка. Така ще създадете своя прекрасна колекция от цвят, настроение и спокойствие, на която всеки може да се наслаждава.Животът е форма на изкуство - всеки от нас е художник.
Хората, които рисуват, когато са изложени на вербална информация, запазват повече от тази информация, отколкото техните близки и приятели, които не рисуват. Рисуването е нещо, което правите, когато не сте концентрирани, но в действителност това е превантивна мярка, за да ви попречи да загубите фокус. Освен това има дълбок ефект върху творческото решаване на проблеми и дълбоката обработка на информация.

Книгата за оцветяване на животни съдържа 30 страници за оцветяване.

Тя включва разнообразие от детайлни дизайни и създава часове забавление. Последователността от различни по трудност илюстрации със сигурност ще задоволи всеки, който обича да оцветява – малки и големи. 
 
Всяка страница за оцветяване е специално създадена за облекчаване на стреса, релаксация и вдъхновение.
Прекрасно Луксозно издание
Твърди корици със спирала
30 страници плътна хартия за рисуване с моливи, пастели, флумастери и бои.
Удобни за изрязване и рамкиране

 

Свързани статии

ZENTANGLES – Медитативното изкуство

ZENTANGLES – Медитативното изкуство

С разнообразие от илюстрации със сигурност ще задоволи всеки, който обича да оцветява – малки и големи. 
Всяка страница за оцветяване е специално създадена за облекчаване на стреса, релаксация и вдъхновение.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите