Дизайнерска Гривна – БОТСВАНСКИ АХАТ

Код на продукта:  
70.00 лв.

Крайна цена с ДДС:  • Церемонии и ритуали
  • Духовни дневници
Методи и практики
Тази мъжка дизайнерска гривна е изпълнена с уникалния камък  - БОТСВАНСКИ АХАТ носещ посланието за зрялост и мъдрост. Наричат го още слънчев камък.

Този многопластов скъпоценен камък разкрива красотата си чрез нежни розови, кафяви и сиви цветове, които му придават деликатен и елегантен вид. Ботсванският ахат е кръстен на страната в Южна Африка, където се добива – място, където хората също го наричат „Слънцезалезен камък“ поради способността му да задържа слънчевата светлина. Въпреки че има по-нисък интензитет и по-бавна честота в сравнение с други скъпоценни камъни, Ботсванският ахат ще разкрие качествата си търпеливо, чрез бавни, но трайни ефекти.

Скъпоценните камъни са дарове от земята и всеки от тях е уникален и носи различна енергия. 

Скъпоценните и полускъпоценни камъни на GT колекция са древни талисмани и са силно духовни, свещени и мощни. 

Камъните и кристалите директно усилват и ускоряват енергийните модели, които съчетават естествената си сила със силата на вашите желания, за да ви помогнат при духовно, емоционално, физическо и холистично изцеление в нашите гривни и колиета. Изборът на представителни камъни ще ви позволи да интензифицирате и балансирате живота си. Скъпоценните камъни се оценяват по скалата на Mohs според тяхната твърдост, но това не влияе на тяхното качество. Трябва да избягвате изпускането на бижутата върху твърди повърхности, това може да причини повреда.

Моля, имайте предвид, че всички наши части са изработени ръчно и единствени по рода си и поради това може да се различават леко по размер, форма и цвят.
Дизайнерска Гривна – БОТСВАНСКИ АХАТ


Какво получавате с вашата гривна:
  • Висококачествени скъпоценни камъни от ботсвански ахат
  • Уникален дизайн
  • Кафяв плетен шнур
  • Тегло: 60 гр
  • Регулируем макраме възел
  • Подаръчна кутия 
  • Множество двойни 6 мм мъниста от ботсвански ахат  
  • Тази гривна е регулируема и може да пасне на размери на китките от 18 см до 23 см.
Не носете бижутата си, докато се къпете, къпете, плувате, спите или спортувате. Избягвайте използването на ултразвукови устройства или абразиви за почистване на бижутата.
Бижутата GT collection са изработени от висококачествени материали от полускъпоценни камъни от клас А, месинг до титанова стомана.


 

Свързани статии

Лечебни ползи от носенето на кристални гривни


Скъпоценните камъни и кристалите
 имат способността да канализират вашите намерения, затова много от нас се опитват да ги включат в ежедневието си. Има често срещани начини, по които можете да използвате енергията от кристали: сложете ги на бюрото си в офиса, поставете ги под възглавницата си по време на сън, дръжте ги в дланите си и много други. Един от начините да ги интегрирате в ежедневието си е като носите кристални гривни. 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите