Дизайнерска Гривна – МАТОВ ОНИКС, СРЕБЪРНА CZ

Код на продукта:  
75.00 лв.

Крайна цена с ДДС: • Церемонии и ритуали
 • Духовни дневници
Методи и практики
Представяме ви мъжка дизайнерска гривна с уникалния камък МАТОВ ОНИКС, който спомага за увеличаване на сензитивността, духовността, медитацията


Този камък помага за промяна на лошите навици и е чудесен заземяващ камък. Той вдъхновява обективно мислене и духовност, като същевременно помага на човек да контролира емоциите и страстите. Ониксът помага за премахване на негативното мислене и стреса и е добър за медитация и положителни сънища.


Скъпоценните камъни са дарове от земята и всеки от тях е уникален и носи различна енергия. 

Скъпоценните и полускъпоценни камъни на GT колекция са древни талисмани и са силно духовни, свещени и мощни. 

Камъните и кристалите директно усилват и ускоряват енергийните модели, които съчетават естествената си сила със силата на вашите желания, за да ви помогнат при духовно, емоционално, физическо и холистично изцеление в нашите гривни и колиета. Изборът на представителни камъни ще ви позволи да интензифицирате и балансирате живота си. Скъпоценните камъни се оценяват по скалата на Mohs според тяхната твърдост, но това не влияе на тяхното качество. Трябва да избягвате изпускането на бижутата върху твърди повърхности, това може да причини повреда. 
 
Дизайнерска Гривна – МАТОВ ОНИКС, СРЕБЪРНА CZ


С вашата гривна получавате:
 • Висококачествени матови скъпоценни камъни от оникс
 • Посребрена част от неръждаема стомана с кубичен цирконий
 • Уникален дизайн
 • Черен плетен шнур
 • Тегло: 60 гр
 • Регулируем макраме възел
 • Множество 8 мм матирани мъниста оникс
 • Подаръчна кутия
 • Тази гривна е регулируема по размер и може да пасне на размери на китките от 18 см до 23 см.
Гривните GT collection са изработени от висококачествени материали от полускъпоценни камъни от клас А, месинг до титанова стомана.

 

Свързани статии

Червено Тигрово Око и Оникс: Значения, Свойства и Сили


Тигровото око комбинира енергията на Земята с вибрационните честоти на Слънцето и следователно има елемент на дуалност в неговата природа. Мотивационен камък, който ще ви помогне да възродите страстта си към всякакви творчески проекти, в които може да се занимавате.
Ониксът е камък на защита и сила. Помага на неговия носител да остане заземен и фокусиран и да осигурява подкрепа в трудни моменти.

Лечебни ползи от носенето на кристални гривни


Скъпоценните камъни и кристалите
 имат способността да канализират вашите намерения, затова много от нас се опитват да ги включат в ежедневието си. Има често срещани начини, по които можете да използвате енергията от кристали: сложете ги на бюрото си в офиса, поставете ги под възглавницата си по време на сън, дръжте ги в дланите си и много други. Един от начините да ги интегрирате в ежедневието си е като носите кристални гривни. 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите