Дизайнерска Гривна – ЧЕРВЕНО ТИГРОВО ОКО

Код на продукта:  
96.00 лв.

Крайна цена с ДДС: • Церемонии и ритуали
 • Духовни дневници
Методи и практики
Това е една уникална гривна, която привлича всеки поглед с дизайнерската си изработка. Гривната е комбинация от следните два камъка:

Камък: ЧЕРВЕНО ТИГРОВО ОКО

Проницателност, увереност, сила. 

Червеното тигрово око е дълбоко успокояващ камък, който ще ви държи спокойни и съсредоточени, независимо дали водите изключително зает или бурен живот. Той балансира вашия вътрешен мир като ин/ян енергия, а също така насърчава страстта към живота и неговите преживявания. Червеното тигрово око помага за повишаване на увереността и самочувствието. Той осигурява мотивация на немотивираните и зарежда с енергия тези, които се чувстват летаргични.

Камък МАТОВ ОНИКС:
Обективност - Духовност - Медитация. 

Този камък помага за промяна на лошите навици и е чудесен заземяващ камък. Той вдъхновява обективно мислене и духовност, като същевременно помага на човек да контролира емоциите и страстите. Ониксът помага за премахване на негативното мислене и стреса и е добър за медитация и положителни сънища.


Скъпоценните камъни са дарове от земята и всеки от тях е уникален и носи различна енергия.

Скъпоценните и полускъпоценни камъни на GT колекция са древни талисмани и са силно духовни, свещени и мощни. 

Камъните и кристалите директно усилват и ускоряват енергийните модели, които съчетават естествената си сила със силата на вашите желания, за да ви помогнат при духовно, емоционално, физическо и холистично изцеление в нашите гривни и колиета. Изборът на представителни камъни ще ви позволи да увеличита своята интензивност и сила, и да балансирате живота си. Скъпоценните камъни се оценяват по скалата на Mohs според тяхната твърдост, но това не влияе на тяхното качество. Трябва да избягвате изпускането на бижутата върху твърди повърхности, това може да причини повреда. 
 


С вашата гривна получавате:
 • Висококачествени скъпоценни камъни с червено тигрово око и матов оникс  
 • Уникален дизайн
 • Тъмночервен плетен шнур
 • Мъниста от кубичен цирконий
 • Тегло: 60 гр
 • Регулируем макраме възел
 • Доставя се в кутия
 • Размер на мъниста: 8 х 8 мм
 • Подаръчна кутия
 • Тази гривна е регулируема и може да пасне на размери на китките от 18 см до 23 см
Не носете бижутата си, докато се къпете, къпете, плувате, спите или спортувате. Избягвайте използването на ултразвукови устройства или абразиви за почистване на бижутата. 

Свързани статии

Червено Тигрово Око и Оникс: Значения, Свойства и Сили


Тигровото око комбинира енергията на Земята с вибрационните честоти на Слънцето и следователно има елемент на дуалност в неговата природа. Мотивационен камък, който ще ви помогне да възродите страстта си към всякакви творчески проекти, в които може да се занимавате.
Ониксът е камък на защита и сила. Помага на неговия носител да остане заземен и фокусиран и да осигурява подкрепа в трудни моменти.

Лечебни ползи от носенето на кристални гривни


Скъпоценните камъни и кристалите
 имат способността да канализират вашите намерения, затова много от нас се опитват да ги включат в ежедневието си. Има често срещани начини, по които можете да използвате енергията от кристали: сложете ги на бюрото си в офиса, поставете ги под възглавницата си по време на сън, дръжте ги в дланите си и много други. Един от начините да ги интегрирате в ежедневието си е като носите кристални гривни. 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите