Дизайнерска Дамска тениска – 12 МАНДАЛИ

Код на продукта:  
28.00 лв.

Крайна цена с ДДС:

Размери:  


Дизайнерска Дамска тениска – 12 МАНДАЛИ

Числото 12 е идеал на човешката душа за един разумен, мъдър живот.
12 - показва пътя, по който вървят майката и бащата. Те не вървят успоредно, но точно противоположно» Положителното  отгоре, отрицателното - отдолу. Така и сърцето, и умът вървят в две противоположни посоки. Пътят на сърцето е един, а пътят на ума - друг.
Числото 12 е израз на разумността. 

~ Учителя

Кръгът е мощен елемент, използван като основа на модела на мандала. Кръгът и по-конкретно тяхното присъствие в мандалите са използвани в Индия и в Хималаите за установяване на символични взаимоотношения и свързване на Вселената и духа в едно цяло. 

Формата на кръг също представлява началото на времето или Майката Земя. Известно е, че притежава женска енергия и създава свещено пространство, където и да се използва. Има редица култури, които използват кръга като основна форма за редица ритуали, вярвания и със сигурност за целите на изкуството. Мандалите заемат специално място в духовното слово и са чудесен избор за тези, които търсят мир, хармония и баланс.

Висококачествена дамска тениска с V-образно деколте. 

Това е тениска с леко вталена кройка със странични шевове и дълбоко V-образно деколте. Стил, който е много класически, но който несъмнено ще зарадва всички, които са любители на стила. Тясната яка е от същия материал като тениската, но с 5% еластан. С този допълнителен ластик, тази зона ще бъде по-здрава и ще може да издържи на триенето и движенията в дългосрочен план. Вътрешната лента на деколтето също е изработена от същия материал като останалата част от тениската. Раменните шевове са подсилени, а ръкавите са къси. Силиконовото покритие придава на този модел още повече чар. Можете да го съчетаете с различни видове ежедневни панталони или шорти.
Много е лесен за поддръжка и този модел няма да се разкъса лесно, дори ако се носи често за спортуване. Теглото от 180 гр ще ви даде изключително леко усещане, което ще ви помогне в движенията.
 
Дизайнерска Дамска тениска – 12 МАНДАЛИ

* леко вталена кройка със странични шевове
* по-дълбоко V-образно деколте
* тясно деколте от същата материя с 5% еластан
* вътрешно деколте на гърба със същата материя
* подсилени раменни шевове
* по-къси ръкави
* силиконово покритие

Тегло: 180 гр
Цвят: бялСрок на доставка 3-7 дни.

 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите