Дизайнерска Дамска тениска – WILD SPIRIT

Код на продукта:  
28.00 лв.

Крайна цена с ДДС:

Размери:  


Дизайнерска Дамска тениска – WILD SPIRIT
Символиката на перата обикновено представлява ангели, издигане, вятър и връзка с Висшите сфери. Перата символизират защитата и любовта на ангелите пазители, Създателя и дори връзката, която човек има с Бог. Различно оцветени пера естествено означават различни неща. Разбирането на символиката на перата може да ви помогне да вземете определени решения, да направите промени в живота си или дори да погледнете по-дълбоко в себе си. 

Висококачествена дамска тениска с V-образно деколте. 

Това е тениска с леко вталена кройка със странични шевове и дълбоко V-образно деколте. Стил, който е много класически, но който несъмнено ще зарадва всички, които са любители на стила. Тясната яка е от същия материал като тениската, но с 5% еластан. С този допълнителен ластик, тази зона ще бъде по-здрава и ще може да издържи на триенето и движенията в дългосрочен план. Вътрешната лента на деколтето също е изработена от същия материал като останалата част от тениската. Раменните шевове са подсилени, а ръкавите са къси. Силиконовото покритие придава на този модел още повече чар. Можете да го съчетаете с различни видове ежедневни панталони или шорти.
Много е лесен за поддръжка и този модел няма да се разкъса лесно, дори ако се носи често за спортуване. Теглото от 180 гр ще ви даде изключително леко усещане, което ще ви помогне в движенията.
 
Дизайнерска Дамска тениска – WILD SPIRIT

* леко вталена кройка със странични шевове
* по-дълбоко V-образно деколте
* тясно деколте от същата материя с 5% еластан
* вътрешно деколте на гърба със същата материя
* подсилени раменни шевове
* по-къси ръкави
* силиконово покритие

Тегло: 180 гр
Цвят: бял
Срок на доставка 3-7 дни.

 

Свързани статии

Символика на перата


Символиката на перата придобива различни значения, в зависимост от това кого питате. Като цяло обаче: перата символизират защитата и любовта на ангелите пазители, вятъра, създателя и дори връзката, която човек има с Бог. 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите