Дневник за себеразвитие 2024

Код на продукта:  
45.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Подарете си за вас или ваш близък, не просто органайзер, а Дневник за Душата. Станете наблюдател на живота, работете за развитие на волята и преобразете живота си. Предварителна продажба с 20% отстъпка от редовната цена.
Духовният дневник ти помага да развиваш своята будност, с която да елиминираш грешките, като ги поправяш. Работата с духовен дневник въздейства пряко за отваряне на Третото (вътрешно) око. Ето защо тя представлява вътрешна работа на Духа.
"Всеки метод, който го практикуваш с Любов и Пълнота, е правилен, той ще те изведе в целта."
Елеазар Хараш

Как ДНЕВНИКЪТ работи за Вас?

Здравей, приятелю!

Това е Дневника на твоето сърце и душа. Това не е обикновен органайзер на ежедневието, а място, където да съхраниш преживяванията на душата си и като в огледало да погледнеш себе си, но с твоите духовни очи.

Духовният дневник ти помага да развиваш своята будност, с която да елиминираш грешките, като ги поправяш. Работата с духовен дневник въздейства пряко за отваряне на Третото (вътрешно) око. Ето защо тя представлява вътрешна работа на Духа.

Това издание на Духовния дневник, дава повече свобода на този, който работи с него, като единствено го насочва за важните моменти в месеца, свързани с природните и небесни цикли, които дават отражение върху нашето човешко ежедневие и ритъм.
Купете сега!

5-те най важни цели за годината

В началото на годината поставѝ своите 5 най-важни цели за годината, които ще ти дадат фокус.
Колкото по конкретно ги формулираш, толкова по-ясно излъчваш своите послания във Вселената

Манифестирай за добро начало

Манифестирай като изразиш това, което искаш да постигнеш през годината в основните аспекти на живота, които в Дневника са изведени в шест направления:

Тяло и здраве, Любов, Семейство; Взаимоотношения: Духовна работа, Творчески дейности; Празници и почивки, Работа и професионално развитие. Запиши какво искаш да постигнеш и кои са действията (активностите), с които ще го осъществиш.

Петте елемента и 12 феи

Тази година сме отделили специално внимание на четирите елемента, които стоят в основата както на Космоса, така и на човека – Земя, Вода, Въздух и Огън, като сме ги вплели в дневника, чрез 12 феи – представители на тези елементи. Феите носят фин аромат, лек полъх, тънък звук и обгръщат живота ни с вълшебство. Това са онези малки моменти, които ни съпътстват в ежедневието, за да внесат в него лекота и радост и често оставяйки скрити и незабелязани, точно като феите. Създадохме и карти, в които да се запознаете с всеки елемент и неговите феи. Не можехме да не включим и Етера – петият елемент, който изпълва цялото пространство и е нашата връзка с божествените сфери. Към всеки един елемент сме добавили и карта с подходяща практика, която ви дава възможност да се свържете с него.
Купете сега!

Месецът в един поглед

Тази секция ти дава възможност набързо да визуализираш, къде се намираш в годишния цикъл, кои са важните небесни събития през месеца, кога са новолунието и пълнолунието, които може да използваш целенасочено за твоите практики, тъй като в тяхното време енергията на дните е по-силна и по-концентрирана.

Всеки месец сме ти дали възможност за работа с две утвърждения за Новолуние и Пълнолуние, които са специално написани от д-р Светла Балтова, заедно с важните астрогични дати в съответния месец. На съответното новолуние и пълнолуние, а и през целия месец може да работиш с тях и в края на месеца, в неговата равносметка да споделиш как работата с тях, ти се е отразила.
Купете сега!

Месечни цели и намерения и седмични цели и задачи

Залагай краткосрочни цели и намерения, като ги обвързваш със седмичните ти задачи през месеца, така, че да работиш осъзнато за осъществяването им.

Тук е важно да знаеш, че не трябва да обвързваш своята активност и действия с постигнатите резултати, защото Вселената знае кога и кое да реализира за теб. Бъди активен и остави нещата да се случват естествено.

Това, че си заложил нещо и то не се е получило според твоя план, не означава провал. Важен е пътят, опитът и уроците, които си получил в реализирането на самото действие.

Дните през месеца и месечна равносметка

Тук имаш пълна свобода - да записваш формула за деня, практика, задачи, които ти предстоят, да отбелязваш важни моменти от деня или просто да правиш обзор на изминалия ден като записваш, най-важното от него.

В края на всеки месец имаш и месечна равносметка, в която да направиш обзор.
Купете сега!

Новолуние и Пълнолуние

Използвай активно пълнолунията и новолунията през месеца, като работиш с тяхната енергия.

При новолунията може да залагаш нови краткосрочни цели, а при пълнолунията да използваш периода за медитация, размишления, ритуали за освобождаване на енергийни натрупвания и т.н.

Размишление и медитация

Размишленията и медитацията са едни от най-мощните практики за издигане на съзнанието и трансформиране на състоянията. На страници ще намериш теми за размишления и медитация, с които може да работиш през годината
 

Годишна равносметка

В края на годината един годишен цикъл се затваря и е време да разгледаш твоите 5 ключови цели, да се върнеш между записаните редове през годината и да откриеш как са се проектирали и проявили твоите намерения в живота ти. Не забравяй, понякога това, че нещо не се е случило е по-добре от това да е станало реалност.

Бъди благодарен за случилите се и неслучили неща през годината, като най-важно за теб е да откриеш своите уроци и поуки.

Ако разпознаеш моментите на болка и огорчения през изминалата година, направи в края ѝ ритуал, с който да ги отработиш - може да ги визуализираш отново и да простиш и пуснеш от себе си, да използваш методите на медитация, семейни констелации, ритуал за пречистване и т.н.
 

Карти - Четирите елемента и практики

Изработили сме 5 броя карти за всеки елемент - земя, огън, вода, въздух, етер, с които да може да работите както през годината, а и след това, както и още 5 броя карти с конкретна практика за свързване със съответния елемент и неговата сила. Работете с тях през цялата година и в нейния край споделете в годишната равносметка, как сте се свързали с всяка една природна стихия, как сте я усетили и какво ви е дала.

Като подарък получавате - картичка, стикер, молив, а дневникът пристига при вас специално опакован, което го прави и прекрасен подарък за предстоящите зимни празници!
Ние от екипа на Averuni сме на линия при въпроси за попълване на Дневника в нашата фейсбук страница:
facebook.bg/averuni

или в групата за Духовни методи и практики за себеразвитие: facebook.com/groups/averuni


Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите