Доставка и плащане

Доставка и плащане

Възможност за плащане

Бихте могли да изберете един от следните начини:

1. Пощенски паричен превод - в брой или карта при получаване на пратката в офис на Еконт или Спиди. Бележката от куриера е вашият платежен документ и заменя издаването на касова бележка. Ако сте изискали фактура, това е вашият касов бон към фактурата издадена от нас. Фактурата ще получите по емайл след заплащане на поръчката.

2. Плащане с кредитна/дебитна карта чрез системата MyPost.– при избор на плащане с кредитна/дебитна карта, ще се отвори платежна страница, където въвеждате данните на вашата карта – вид карта, номер на карта, валидност и CVV2/CVC2 код – последните три цифри от номера, изписан в полето за подпис на картата. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница, където въвеждате паролата си за автентикация. При успешна транзакция (получена авторизация), на екран се визуализира транзакционна бележка, която разпечатвате или запазвате. Приемаме следните видове карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron. При плащане с карта парите се удържат при транзакция „Покупка (PURCHASE)“ – веднага. - (ПРЕДСТОЯЩО АКТИВИРАНЕ НА УСЛУГАТА)
Банков превод – заплащате дължимата сума чрез превод на посочената фирмена банкова сметка:
ТИТУЛЯР: БГ МЕДИЯ ООД
БУЛСТАТ: 131474816
БАНКА: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
IBAN: BG09UNCR70001523136394
BIC: UNCRBGSF

ЦЕНА И СРОК НА ДОСТАВКА.
Доставката на Вашата поръчка се изчислява, чрез електронния калкулатор на куриерската фирма, като при поръчка над 100 лв. , доставката е безплатна за България.
Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди, обикновено в рамките от 3 до 5 работни дни. Доставката се извършва до офис на куриера или на адрес.
Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват през първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката;
Всеки клиент на Averuni.BG си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда,като предварително се свърже с нас, за да уточним детайлите.
При отказване на пратка стойността на куриерската услуга за връщане на продуктите към нас е за Ваша сметка (за сметка на Клиента).
Подробна информация за условията на доставка и отказ на поръчка прочетете в Раздел II Условия на Доставка и Раздел IV - Условия на анулиране от Общите условия за ползване.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите