СТАТИИ

Духовно значение на парашута

Духовно значение на парашута

Представете си колко хора в хода на човешката история са мечтали да летят, но не са могли до изобретяването както на самолета, така и на парашута. Парашутите са доста невероятни в това отношение. И на всичкото отгоре са доста важни! В много случаи доверявате живота си на парашута. И така, какво духовно символизират парашутите?

Парашутът представлява доверие, че за вас се грижи Божественото. С други думи, можете да се отпуснете за стреса в живота си и да вярвате, че всичко ще се нареди. Ще се погрижите за вас и сте на прав път. Представете си как може да се почувства един парашутист, докато скача от самолет с парашут на гърба си. Докато падат бързо към земята, те вероятно изпитват смесица от вълнение, адреналин и може би дори безпокойство, ако не се доверяват на своя парашут! Всъщност, ако не се доверят на парашута си, това може да провали цялото изживяване!

Духовно значение на парашута


Лесно е да се чувстваме така по време на собственото си пътуване през живота. В крайна сметка всеки ден е чисто нов и отворен за безкрайни възможности. Парашутът е напомняне да вярвате, че ще бъдете добре при кацането си. Опитайте се да не се тревожите в живота и просто се съсредоточете върху преживяването и забавлението. Точно като парашутиста! Не се притеснявайте много за отварянето на парашута. Всичко ще се нареди добре.
 

Символика и значения


Духовно значение на парашута
 
   Парашутите напомнят, че сте защитени от по-великите сили на Вселената. Няма нужда да се тревожите за области от живота си, в които се чувствате сякаш падате свободно. Всичко ще се нареди по най-добрия начин, по един или друг начин.


   Виждането на парашут може да символизира нужда от вълнение и нови приключения. Може би е време да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нещо ново.


   Падането с парашут е послание да работите върху проблемите си с контрола! Опитвате ли се да контролирате всичко до степен, в която се чувствате блокирани и нещастни? Опитайте се да се откажете от контрола и да позволите на божественото да се погрижи за останалото.


   Парашутът може да представлява усещането да си безпомощен, но да си спасен. Ако се чувствате безпомощни, вярвайте, че ще получите помощта, от която се нуждаете, за да се справите във всички трудни моменти.


   Парашутите също ни напомнят да погледнем нашите предпазни мрежи в живота. Разчитате ли твърде много на стари навици, които вече не служат на най-висшата ви цел? Може да е време да преразгледате начина си на живот – или да спрете да скачате от самолети – ако не се наслаждавате или не се доверявате на старите парашути, от които разчитате да ви спасят. Опитайте нещо различно, Вселената ви подкрепя!


 

Обърнете внимание на цвета и формата на парашута!


Духовно значение на парашута


И така, ние знаем основите на духовното значение на парашута. Но не забравяйте, че парашутите се предлагат в различни форми и цветове, така че е важно да обърнете внимание и на духовните значения на тези символи. Например, някои вярват, че когато видите цветен парашут насън, това означава, че късметът е почти гарантиран! Това е голям късмет, тъй като толкова много парашути са в няколко цвята! Не можете да сбъркате с това.

Червеният парашут има връзка със стабилността, сигурността, безопасността и коренната чакра. И така, да приемем, че обсъждате да се преместите от настоящия си дом и търсите знак от Вселената. В този случай червеният парашут е символ, че ще бъдете в безопасност при каквото и решение да вземете относно хода си. Така че отделете малко време, за да проучите какъв цвят на парашута, който виждате, представлява. Може да намерите някои допълнителни съобщения за вас там!

Заслужава да се отбележи и формата. Например напълно кръгъл парашут представлява прераждане и цикли. Може да искате да разгледате ежедневните навици и цикли в живота си. Перфектно кръгъл парашут е символ, че имате подкрепа от Вселената, за да се освободите от всяка област, в която може да се почувствате в капан.
Парашут, който прилича на цвете, може да представлява нови неща, които цъфтят в живота ви. Всичко, оформено като цвете, е невероятно положителна поличба за получаване, тъй като представлява растеж и красота. Ако парашутът е по-правоъгълен, може да искате да погледнете къде се чувствате затворени в настоящия си живот. 

Може би най-накрая е време да преодолеете тези граници! 

 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите