Естествен връх от АМЕТИСТ

Код на продукта:  
54.00 лв.

Крайна цена с ДДС:  • Медитация
Методи и практики
Добродетели: Пречиства и успокоява ума от всяка възбуда, както и от всички негативни емоции. Внася забележителна лекота и развива способността ни да приемаме различното и чуждото за нас. Тя ще съпътства всеки процес на преодоляване на травмата. 

Успокоява страховете, съзнателни или несъзнателни. Има положителен ефект при главоболие и мигрена. 

Това е камък, който хармонизира, и камък на мъдростта и смирението. Успокоява и подпомага съня, разсейва кошмарите и насърчава хубавите сънища и спокоен сън. 

Аметистът ще насърчи мечтите, интуицията, тъй като умът ви ще бъде по-спокоен, вие ще можете да приемате съобщения от подсъзнанието. Трансформира или драстично променя емоциите.
Описание
Изрязан камък от уругвайски аметист.

Размери
50-60 мм

Материали
100% естествен камък аметист

Произведено в Уругвай
 

Свързани статии

Лечебни ползи от носенето на кристални гривни


Скъпоценните камъни и кристалите
 имат способността да канализират вашите намерения, затова много от нас се опитват да ги включат в ежедневието си. Има често срещани начини, по които можете да използвате енергията от кристали: сложете ги на бюрото си в офиса, поставете ги под възглавницата си по време на сън, дръжте ги в дланите си и много други. Един от начините да ги интегрирате в ежедневието си е като носите кристални гривни. 

Успокояващата сила на „камъните против тревога“


Това е обикновен камък с изключителни способности
да отпусне разтревожените ни умове и да ни помогне да спрем безпокойството. Той стана изключително популярен през 70-те години на миналия век и оттогава привлича вниманието на мнозина. 
Те могат да бъдат малки като отпечатък от палец или големи колкото дланта на ръката ви. Камъните против безпокойство /успокояващите камъни/, произвеждат силово поле от лечебна енергия, която защитава аурата и са дарове от Богинята-майка.

5 невероятни предимства на оргонните пирамиди


Съвременният живот
е изпълнен с най-новите джаджи, безкрайни списъци със задачи и почти няма време за дишане. Този завладяващ начин на живот често може да ви остави изтощени и изпълнени с ниски вибрации. Освен това джаджите, с които сте неразделни, излъчват толкова много ЕМП /електромагнитен импулс/, че е чудо, че дори имате енергия да станете от леглото. Е, ако ви е писнало да се чувствате уморени през цялото време, ние имаме решението за вас.

АМЕТИСТЪТ – мощен и красив


За тези, които искат да скочат по-високо в своето духовно пробуждане, Аметистът е един от най-важните камъни. Той е силно свързана с коронната чакра и дори се казва, че преодолява пропастта между физическата и духовната сфера.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите