Етерично масло – КОНЦЕНТРАЦИЯ

Код на продукта:  
16.00 лв.

Крайна цена с ДДС:  • Формули и Молитви
Методи и практики
Етеричните масла са същността или жизнената сила на растението. Те имат мощни свойства на билките, от които са извлечени. Всички етерични масла са естествени, неразредени или смесени, отговарят на Европейската фармакопея и са подходящи за ароматерапия.


Етерично масло – КОНЦЕНТРАЦИЯ е перфектната комбинация от пикантна, топъл розмарин и охлаждаща прясна мента. Чрез обединяването им те създават чувство за фокус и концентрация, които допринасят за идеалната работна среда.

Ефект:
Зареждащ;
Стимулира производителността;
Повишава концентрацията.

Използвайте етерично масло в ароматерапията.
Етеричните масла никога не трябва да се използват върху кожата.

Етеричното масло се използва по следните начини:
• За наливане в сауната
• Изпарител на етерично масло, като например дифузер за аромат или ароматен камък. 
• Добавете етерично масло като аромат към масажно масло. Използвайте максимум 10 капки етерично масло върху 100 мл масажно масло
• 20 капки етерично масло = 1 мл етерично масло

Дозировка за дифузер:
3-10 капки според предпочитанията и размера на помещението. 


Етеричните масла се получават от специалните компоненти на растението, които имат силата да обогатят нашето благосъстояние. Тези етерични масла се получават чрез парна дестилация, като се използват пресни растителни материали като цветя, клонки, игли, корени, кора, листа, стъбла и плодове. Избирате 100% чист, натурален и органичен сертифициран продукт, направен със страст и любов към ароматерапията, който ще подобри вашето благосъстояние.

Сертифицирано като органично и е 100% чисто. 
Една бутилка съдържа 10 ml.
Комбинирайте с един от нашите дифузери. 


 

Свързани статии

Етерични масла за засилване на йога практиката ви


Тъй като това е начин на живот, вероятно ще откриете, че винаги живеете по йогийски принципи. Въпреки това, когато стигнете до постелката си, за да отделите малко време за себе си, за да се свържете отново, е вероятно, че докато включите малко от всички тези различни намерения в една практика, може да има конкретно такова, за което имате предвид във всяка отделна практика. Нещо конкретно. Следователно е вероятно да променяте фокуса всеки път, когато тренирате. Работата с етерични масла може да ви помогне да се настроите на това намерение.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите