Етерично масло – ПРОЛЕТ

Код на продукта:  
24.00 лв.

Крайна цена с ДДС:  • Формули и Молитви
  • Медитация
Методи и практики
Всеки сезон има свой собствен аромат. Пролетта се свързва с почистването, лятото с ваканцията, есента с гората и зимата с носталгичните аромати.

Идеалната комбинация, за да започнете пролетта си свежа и жизнена. 

Зрелите връхни нотки на цитрусови плодове дават положителен тласък на ума и тялото, а пикантните нотки на алпийски бор предлагат мир и спокойствие.

Бор за неговите пречистващи свойства. Свежите нотки на лимон са ободряващи.
 
Тези етерични масла се получават чрез парна дестилация, като се използва пресен растителен материал като цветя, клонки, игли, корени, кора, листа, стъбла и плодове.Сертифицирано като органично и е 100% чисто. 
Една бутилка съдържа 10 ml.
Комбинирайте с един от нашите дифузери. 

СЪДЪРЖАНИЕ: около 200 капки

Свързани статии

Етерични масла за засилване на йога практиката ви


Тъй като това е начин на живот, вероятно ще откриете, че винаги живеете по йогийски принципи. Въпреки това, когато стигнете до постелката си, за да отделите малко време за себе си, за да се свържете отново, е вероятно, че докато включите малко от всички тези различни намерения в една практика, може да има конкретно такова, за което имате предвид във всяка отделна практика. Нещо конкретно. Следователно е вероятно да променяте фокуса всеки път, когато тренирате. Работата с етерични масла може да ви помогне да се настроите на това намерение.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите