Завета на цветните лъчи на Светлината – Петър Дънов / Беинсà Дунò

Код на продукта:  
12.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Завета на цветните лъчи на Светлината – юбилейно издание.

Книгата е слязло Слово от Духа чрез Учителя Беинсà Дунò, който написва „Завета на цветните лъчи на Светлината“ в уединение в село Арбанаси, област Велико Търново.

В специалната книга на Учителя „Завета на цветните лъчи“, в която участва и Христос, са скрити Велики космически тайни. В нея се цитират библейски стихове и се посочват техните цветове.
Човек може направо да черпи енергия за поддържане на своя организъм от светлината, ако знае нейните закони; от живота, ако го разбира, и от любовта, ако се стреми към нея. Тези са трите източника, от които човек може да черпи сила, живот и здраве. Има ли тези неща в себе си, той е придобил истинското щастие на земята.

Учителя

Силата на тези стихове е свързана с цветовете – седемте цвята на слънчевия спектър. Когато човек иска да работи за развитието на известна своя добродетел, да си помага за лекуване на някоя болест, да премахне някакво препятствие или да изглади недоразумения, той ще си послужи със съответните стихове. Всеки цвят е представен на три места в книгата. Завършва се със страница 60 и накрая, на страница 61 – със Заповедта на Учителя.

Тази книжка е хубаво да се носи винаги, особено когато се пътува или на екскурзия. Един брат навехнал крака си на Витоша; като казал на Учителя, той го попитал носи ли със себе си „Завета на цветните лъчи“ и братът отговорил, че не го носи. „Ето причината“ – отговорил Учителя.

Тази книжка да не се дава на случайни хора, защото може да се злоупотреби с нея.

Как да се четат стиховете от Цветните лъчи:
Всеки цвят е даден на три места в книгата. Най-напред се прочитат страници 1, 2, 3, 5, 6 и 7. След това се намира съответният цвят на трите места, прочитат се и накрая се завършва със Заповедта на Учителя. Тази книга действа на човека.

Когато Учителя е раздавал „Завета на цветните лъчи на Светлината“, първоначално само на ръко- водителите, е искал специални обещания, нещо като клетва – да пазят Завета, да работят духовно, да го носят винаги със себе си, да не го дават в случайни и чужди ръце и когато наближи време за заминаване отвъд, да дадат тази книжка на предана и обичаща душа.

Тази книжка може да ползвате за ежедневна духовна работа, като с времето ще усетите нейното благотворно влияние върху цялото ви естество.

 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите