СТАТИИ

Какво е сродна душа и как да я познаем?

Сродните души са хора в живота ни, с които се свързваме на дълбоко ниво.


Сродна душа е някой, с когото принадлежим към една и съща духовна група или който е бил част от нашето духовно пътуване. Може също да е бил част от пътуването ни през цял един живот или от всички животи, които сме живели. В настоящото ни превъплъщение на Земята сродните души са дошли да бъдат около нас, да бдят над нас в човешки образ.

Тъй като всичко в живота е съставено от енергия, често се чувстваме привлечени от някои хора и отблъснати от други. Говорили ли сте някога с човек, който изглежда сякаш просто „вибрира“ на същото енергийно ниво, като вас?
 
Физически сродната душа може да бъде всичко: близък приятел, член на семейството, учител, любовник, домашен любимец.
 
Неизразима сродна душа


Тази сродна душа е необяснима личност - просто не можем да си обясним какво е тя за нас. Усещането е различно от всяко друго, специално е. Винаги, когато мислим за този човек, нямаме думи, за да изразим това, което чувстваме.
 

Душевни приятели


Душевните приятели са много подобни на сродните души. Съществената разлика между двете обаче е, че сродните души са по-базирани на личността, а душевните приятели са по-базирани на същността. С други думи, душевните приятели споделят нашите най-дълбоки мечти, ценности и стремежи (не само сходни личности и вкусове). Това е най-често срещаният тип сродна душа.

 

Душевни спътници


Този тип сродна душа е комбинация от приятел и учител. Всъщност душевните спътници най-много съответстват на възприятието на хората за това какво е „сродна душа“. Като довереници, душевните спътници дълбоко ни разбират, обичат и ценят. Дълбочината и блажената хармония, които изпитвате в тази връзка, ще засенчи всяка друга, която някога сте имали.


 

Разликата между сродна душа и пламък близнак?


Сродните души и връзките с пламък близнак имат различни цели. Докато сродните души са там, за да осигурят нежна и стабилна подкрепа, пламъците близнаци са там, за да запалят огъня на духовната трансформация

Взаимоотношенията със сродна душа са предназначени да ни повдигат, докато отношенията с пламък близнак са предназначени да ни предизвикат. Може да сравним двете връзки с огън (пламъци близнаци) и вода (сродни души).

 

Спомени от миналото


Шансовете да срещнем своята сродна душа, преди изобщо някога да сме се срещали с нея, не са много високи. Много рядко се случва тя да е напълно нова в живота ни. Сигурно сме я срещали в някакъв момент от живота си, когато не сме били толкова важни един за друг. Когато най-накрая се срещнем, се чувстваме като в сцена от миналото.

 

Имаме връзка


Ние изглежда просто се разбираме. В определен момент интуитивно знаем какво мисли другият и тогава си довършваме изреченията един на друг. Ние сме енергийно привързани и телепатията между нас е много силна.

 

Приемаме недостатъцитеИстинският белег на една качествена връзка е приемането недостатъците на другия. Когато започнем да гледаме по-обективно и емпатично на тях, всъщност започваме да обичаме този човек. Така разбираме, че сме истински сродни души. 

Добре е да се има предвид, че тези недостатъци не са унищожаващи характера, а малки странности, които повечето хора може да намират за дразнещи, но за нас те са очарователни.

 

ИнтензивностВръзката ни е интензивна, страстна и изключително пламенна. Битките са тежки и трудни, но любовта процъфтява още повече. Въпреки че може да изглежда малко пресилено, то си е вярно в конкретната ситуация и обикновено не бихме искали да бъде по друг начин.
 

Ние срещу Те


Често сме “аз и ти срещу целия свят”. Сродните души смятаме себе си за едно цяло и това ни прави неуязвими за външни нехармонични намеси.


 

Психично свързани


Както казахме по-рано, ние сме психически неразделни с нашата сродна душа. Мислим като един, действаме като един. В тази връзка няма двама души, а един-единствен индивид, който включва две различни съзнания, работещи заедно.

На фундаментално ниво всички души са свързани, всички души се връщат обратно към Единния Дух.
На всички ни е дадена възможността да изживеем поне една връзка със сродна душа, пламък близнак или духовно родство в живота. Тези взаимоотношения ни учат толкова много за нас самите, за нашите дарби и уникалните ни потенциали. 

В крайна сметка, ако успеем да прозрем тази връзка, ще бъдем върнати към една голяма истина: че сме били Цели и Завършени през цялото време. Сродните души, пламъците близнаци и духовната група само помагат, като ни напомнят за това.Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите