СТАТИИ

Как Да Манифестираме: Пътят от желанието до осъществяването
Манифестирането е начин да вдъхнете живот на целите си чрез мисъл, действие, емоции и вяра. ТВОЯТ МАНИФЕСТ е място, където съхранявате всичките си мечти и цели, които искате да привлечете в живота си. Това ще ви помогне да останете вибрационни в съответствие с мечтите си и също така да запазите фокус. Този инструмент за Закона на привличането може да окаже мощно въздействие, за да ви помогне да постигнете целите си.

Поставянето на вашите мечти и цели на хартия може да ви помогне да проявите желанието си. Ако записвате мечтите си и ги четете често, можете да насочите подсъзнанието си да се съсредоточи повече върху целта си. Това е творчески процес, опитайте се да не го премисляте. Писането във вашия ЖУРНАЛ ЗА МАНИФЕСТИРАНЕ ще позволи на мечтите и целите ви да текат свободно отвъд това, което смятате за възможно. Можете и да опитате да си поставите цел колко дълго искате да пишете. След това пишете, докато постигнете тази цел без пауза. Когато приключите, със сигурност ще бъдете изненадани от това, което сте написали в журнала си. Ще получите известна представа за това, което наистина искате, а това е толкова важно, когато проявите мечтите си. Създаването на рутина за писане е най-добрият начин да си създадете навик. Когато пишете ежедневно, ще откриете по-голяма последователност в мислите и разсъжденията си и как вашият журнал за манифестиране работи почти като някои ежедневни утвърждения.Целият ти живот е проява на мислите, които се въртят в главата ти. Въз основа на Закона за привличането, манифестирането е свързано с вярата, че нашите мисли са енергия. Концепцията има своите основи в няколко философски и религиозни традиции, от херметизъм и трансцендентализъм до индуизъм. Дали манифестирането е подобна практика на йогата и медитацията, изискващи време извън ежедневния график, или цялостна промяна в начина на живот? Казано по-просто, манифестирането целѝ да постави индивида на мястото на водача на собствения му живот и да го направи отговорен за положителните и отрицателните ефекти в живота му.

Възможно да приложите положителното мислене на практика и да осъществите мечтите си, само, ако имате конкретен план за действие. Процесът на проявление е непрекъснат. Ние проявяваме и привличаме нещата през цялото време, въпреки че през повечето време го правим несъзнателно. Не е нужно да поддържате своите манифестиращи практики за „специални“ моменти и места. Включете ги в ежедневието си. Процесът на проявление е известен също като съвместно създаване, защото си сътрудничите с Вселената. Винаги трябва да имате предвид, че тя има по-добър план от вашия.
 
Стремежът към проявление не е да получим това, което желаем. Целта е да се получи това, което е от най-голяма полза за всички.Ще имате преживявания, при които точно това, което търсите, ще дойде при вас. Целта не е да се контролират резултатите, за да се постигнат желаните резултати. Манифестирането е изкуство, на което можете да се отдадете и доверието ще ви отведе към щастието, което желаете, и много повече.

Мислили ли сте някога да използвате силата на проявлението, за да постигнете духовно удовлетворение и вътрешен мир? Проявяващата се практика ви позволява да увеличите финансовото си богатство, но използването й може да доведе и до увеличаване на духовното богатство.
 
Ако предприемете действия в съответствие с духовно ниво, можете да сте уверени, че енергията извън вас работи за вас и че нещата ще си дойдат на мястото, дори когато е трудно да се предвиди кога и по какъв начин.
 

Какво се проявява?


Противно на убеждението, че „виждането е вяра“, манифестирането е свързано с вярата в нещо, за да го видиш как идва. Манифестирането е способността да използвате силата на ума си, за да промените и създадете реалността, която преживявате. Практика, която е от полза буквално във всяка област от живота ви, защото ви дава възможност да станете най-добрата версия на себе си, която съществува, да въплътите човека, който най-много искате да станете, и да ви помогне да отключите безкрайния потенциал, който имате да създадеш живота на мечтите си.

Вдъхване на живот във вашите цели чрез мисъл, действие, емоции и вяра. Трябва да сте наясно какво искате да проявите и след това да предприемете вдъхновени действия, за да помогнете за превръщането на тези мечти в реалност. Успеваемостта на проявлението, зависи изцяло от човека. За тези, които се занимават с манифестиране, това може да бъде чудесен начин да помогнем на някого да фокусира целите си и да остане на пътя, но ние трябва да се държим отговорни, когато става въпрос за постигане на цели и цели – в противен случай сме склонни да ги зарежем, когато това не се случва.


Воденето на дневник за манифестиране включва съзнателно и преднамерено писане за вашите желания с цел да ги превърнете в своя реалност.


Дневникът включва съзнателно и преднамерено писане за вашите желания с цел да ги превърнете в своята реалност и когато се използва по подходящ начин, може да бъде чудесен инструмент. Има различни методи и техники за проявление, но всички те имат една и съща крайна цел – да реализирате целите си.

Дневниците за манифестация могат да бъдат обикновена тетрадка, използвана за целите на водене на дневници за проява. 
 
Изберете дневник, който резонира с вас и вашите цели. Нещо, в което се чувствате комфортно и уверено да пишете.
Ние ще ти предложим нашия прекрасен, специално създаден за целта журнал ТВОЯТ МАНИФЕСТ, който съдържа съответните подкани за проявление и в който ще намерите:
8 стъпки на утвърждението
Сутрешни утвърждения
Утвърждения за доверие към партньора
Утвърждения за успех в работата
Карта на вашите цели и приоритети
Страници за ежедневни практики
Практика на благодарността
Планер на изобилието
Метод за трансформиране на лошите мисли
Метод 369 за сбъдване на идеи
Писмо до моето бъдещо Аз
и още много други

 

Какви са стъпките за проява?


Мистичното проявление се фокусира върху вибрациите на Вселената, космическите закони на привличането и начина, по който нашите мисли взаимодействат с тази енергия. Имайки това предвид, то повишаването на вашата вибрационна енергия или честота за постигане на мислене на изобилие (по-позитивно мислене) ви позволява да се свържете с висшето си Аз и да привлечете положителна енергия и житейски опит. Широко известно е, че положителните хора, осеяни с вяра и духовност, са по-щастливи от негативните хора.

Манифестирането започва с придобиването на яснотата как наистина искате да изглежда животът ви и как искате да се чувствате след шест месеца или година. За някои това може да се постигне чрез попълване на МАНИФЕСТА, който е изобилен с ключови фрази, времеви линии и изображения. Пишете в него от гледна точка на бъдещото ви Аз. Опишете как се чувствате. Освен това можете да се върнете към МАНИФЕСТА си, когато пожелаете, и да помислите колко далеч сте стигнали и какви цели сте постигнали.

Манифестирането е практика, която е от полза буквално във всяка област от живота ви, защото ви дава възможност да станете най-добрата версия на себе си, която съществува, да въплъщавате човека, който най-много искате да станете, и ви помага да отключите безкрайния потенциал, който трябва да създадете живота на мечтите ти. Способността да се визуализират събития, преди да се осъществят, може да помогне при процеса на вземане на решения, което означава, че вземащият решение може да елиминира опции, които биха били по-малко успешни. 


 

Разберете какво искате да проявите


Напишете в МАНИФЕСТА какво точно искате и визуализирайте как бихте се чувствали, ако постигнете целите си. Оставете емоциите си да се развихрят и ги записвайте всички. Опитайте се да преодолеете ограничаващите си убеждения и да се уверите, че вашето мислене е в съответствие с целите ви. Ако искате нещо, но дълбоко в себе си не вярвате, че сте достоен за това, ще отдалечите тази цел по-далеч. Вложете каквото можете от ваша страна, за да ви приближи към целта си, а останалото оставете на Вселената.

 

Практикувайте благодарност


Благодарността ще ви помогне да промените нагласата ви от „липса“ към „изобилие“, което означава, че ще изберете да фокусирате енергията си върху всичко, което имате, а не върху това, което нямате. Да приемем, че позитивното мислене ще доведе до положителни преживявания, е доста редукционистки подход и изглежда игнорира реалността, че не всички наши мисли са положителни... Трябва да се държим отговорни, когато става въпрос за постигане на цели и цели – в противен случай ние сме склонни да отлагаме нещата или да ги изоставяме, когато това не се случва.

Бъдете благодарни за това, което вече имате, и за какви други красиви благословии предстоят. Благодарността ще ви помогне да промените мисленето си от „липса“ към „изобилие“, което означава, че ще изберете да фокусирате енергията си върху всичко, което имате.

 

Имайте вяра


За мощно проявление  е важно тази вяра да се потвърждава често: „ Преди да отворите очите си сутрин, кажете малка мантра: „Толкова съм благодарен, че имам всичко, което искам и имам нужда“. „Заслужавам всичко, което желая.“ „Живея изобилен, пълноценен живот и съм заобиколен от красота и благодат.“

 

Повишете вибрациите си


Енергията тече там, където е насочено вниманието. Дайте любовна енергия на всичко, което е в съответствие с вашите цели. След като сте в това състояние на поток, ще започнете да привличате повече от правилните хора и ситуации, които да ви помогнат да постигнете целите си. И с течение на времето ще откриете, че минавате през врати, за които някога сте се молили да отворят.

Превърнете писането в МАНИФЕСТА в ежедневен навик. Защото той не само ви помага да проявите мечтания си живот, но е и отличен инструмент за вашето лично развитие.

Успех във вашето практично и автентично пътешествие в манифестирането!

Вземете своя екземпляр. Просто щракнете тук!


 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите