Керамична Арома лампа – ЦВЕТЕ

Код на продукта:  
18.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Методи и практики
Ароматичните лампи се предлагат във всякакви размери и форми. 
Те могат да работят със свещ или да се захранват от електричество, но всички служат за една и съща цел: нежно да разпръснат аромата на етеричното масло, без да го изгарят.

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да извлечете максимума от вашата горелка за етерично масло.
  • Изберете правилното етерично масло за правилния вид настроение, което искате да създадете за този ден и подобрете цялото си пространство със свещи, кристали, растения и добавете музика, за да добавите към атмосферата.
  • Затворете вратата, за да оставите аромата да се концентрира в стаята.
  • Какво ще кажете за малко грижа за себе си, докато го правите? Подгответе спа, сесия за медитация или успокояващо накисване на краката, докато се наслаждавате на успокояващия аромат.
  • Докато се къпете с етерични масла, използвайте същите масла върху лампата за етерични масла едновременно, за да се насладите на пълната полза от маслата, позволявайки на кожата ви да абсорбира маслата, докато се наслаждавате на аромата в същото време.
  • Пригответе сместа от етерично масло, като добавите вода към етерично масло в съотношение около ½ или ¾ вода към масло.
  • Използвайте вашата лампа за етерично масло с етерични масла за максимум 30 до 40 минути на път, един до три пъти на ден. Не забравяйте да не го използвате повече от 50 минути, тъй като може да ви причини главоболие.
Лампата за ароматно масло обикновено се състои от камера, в която се поставя малка чаена свещ, която служи за нагряване на маслото. Самото масло остава в малка, вдлъбната чиния директно над камерата на свещта, обикновено разредено с малко изворна вода. Свещта се запалва и само за минута затопля сместа вода/масло, миризмата на която след това се освобождава в околния въздух - без да произвежда дим или пепел.
Ароматерапията - практиката на изгаряне на етерично масло в уред за ароматно масло, за да се получи специфичен физически или психологически ефект или по друг начин да се вдишва есенцията чрез ароматни масла и други подобни средства, за да разгърне лечебните свойства, съдържащи се в растенията, и така да постигне това, което е с осезаеми, мощни резултати.

Керамична Аромалампа – ЦВЕТЕ


Описание

Керамична поставка за свещ с отделение за етерични масла.

Информация за безопасност:
Обърнете внимание и на проблемите с безопасността, като държите вашата запалена лампа за етерично масло далеч от деца и домашни любимци и е по-добре да ги поставите на повдигната повърхност като маса за хранене, масичка за кафе, камина или работно бюро. Също така е много важно да го държите далеч от запалими предмети, деца и домашни любимци и да не оставяте горелка с етерично масло без надзор – не забравяйте да духнете свещта, ако излизате.

Подходяща за ароматни масла. Не се препоръчва за употреба с восъчни стопилки или гранули. 
Напълнете в горната част, с форма на чаша с вода, добавете няколко капки етерични масла и запалете чаена свещ отдолу.

Отстранете канапчето и керамичното цвете преди употреба!
Не забравяйте да загасите свещта навреме. Не трябва да оставяте свещта да гори, след като течността в купата е изчерпана.

Не използвайте повече от 40 минути.
В идеалния случай не трябва да използвате вашата горелка за етерично масло повече от 40 минути непрекъснато. Използването му за повече от това време може да доведе до главоболие.


Размери
11 см х 8 см х 8 см

Нето тегло
0,359

Свързани статии

Етерични масла за засилване на йога практиката ви


Тъй като това е начин на живот, вероятно ще откриете, че винаги живеете по йогийски принципи. Въпреки това, когато стигнете до постелката си, за да отделите малко време за себе си, за да се свържете отново, е вероятно, че докато включите малко от всички тези различни намерения в една практика, може да има конкретно такова, за което имате предвид във всяка отделна практика. Нещо конкретно. Следователно е вероятно да променяте фокуса всеки път, когато тренирате. Работата с етерични масла може да ви помогне да се настроите на това намерение.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите