Коледна чаша – Малки Феи

Код на продукта:  
25.00 лв.

Крайна цена с ДДС:  • Церемонии и ритуали
Феите служат като напомняне да почитаме естествения свят и винаги да бъдем отворени към мистичните и трансформиращи енергии, които ни заобикалят. Мощен момент на духовно пробуждане. Митичните фигури често се разглеждат като прояви на божествена енергия, насърчаващи ни да отворим сърцата и умовете си за духовна връзка и просветление в живота ни.

Лична трансформация: Феята символизира началото на духовна трансформация, насочвайки индивида да прегърне вътрешната си магия и да впрегне уникалните си дарби.

Повишена интуиция: Феите често се появяват на тези, които притежават силно интуитивно усещане, насърчавайки ги да се доверят на инстинктите си и да слушат вътрешните си насоки.

Връзка с природата: Срещите с феи означават задълбочаване на връзката с природата, призовавайки индивида да уважава и цени естествения свят, като същевременно разпознава присъщата му магичност.

Вълшебни енергии: Феята също символизира присъствието на магични енергии в живота на човека, напомняне, че трябва да прегърнете очарователните аспекти на съществуването и смелите възможности.


ПРАЗНИЧНА КОЛЕКЦИЯ ОТ ДИЗАЙНЕРСКИ ЧАШИ
Авторска керамична чаша. Висококачественият сублимационен печат я прави ценен подарък за всеки истински любител на кафето, чая и всяка друга напитка. Прекрасна идея за коледен подарък.

❇️ Ръчна изработка
❇️ Материал: Керамика
❇️ Капацитет: 330 ml
❇️ Микровъпнова и миялна машина

Дизайнът върху чашата се отпечатва след направена поръчка и пристига при вас в срок от 2-5 работни дни, в прекрасна опаковка, готова да зарадва вас или някой специален за вас човек.

Сходни продукти


Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите