Комплект полирани камъни – КОНЦЕНТРАЦИЯ

Код на продукта:  
45.00 лв.

Крайна цена с ДДС:  • Медитация
  • Етерични масла
  • Духовни дневници
Методи и практики
Природата предлага както това, което подхранва тялото, така и го лекува, удивлява душата, сърцето и духа.

Търкаляните/полирани камъни са малки, заоблени, ярко полирани парчета скали и минерали. Те са направени чрез поставяне на груби скали в машина, известна като скален барабан, който ги търкаля, докато ръбовете и повърхностите им са гладки и полирани.

Леките удари и почуквания на камъчетата, преплъзването едно спрямо друго и т.н. наподобяват въздействието на камък, носен от водата в река или поток.

Използват като енергийни камъни в алтернативната медицина. Използват се и като лечебни кристали и като чакра камъни. Паданите камъни често се използват и поставят върху различни точки на чакрата за облекчаване на различни физически, емоционални, умствени и духовни неудобства.
Описание
Независимо дали на работа или в училище, комплектът за концентрация ще ви придружава, за да възстановите реда в ума си и ще ви донесе строгост и мотивация през целия ден.

Този комплект включва
3 камъка в ленена торбичка
1 камък от флуорит: концентрация и мотивация
1 камък от карнеол: увереност и концентрация
1 камък от скален кристал: усилване и медитация


Нето тегло
90 гр

Свързани статии

Лечебни ползи от носенето на кристални гривни


Скъпоценните камъни и кристалите
 имат способността да канализират вашите намерения, затова много от нас се опитват да ги включат в ежедневието си. Има често срещани начини, по които можете да използвате енергията от кристали: сложете ги на бюрото си в офиса, поставете ги под възглавницата си по време на сън, дръжте ги в дланите си и много други. Един от начините да ги интегрирате в ежедневието си е като носите кристални гривни. 

Успокояващата сила на „камъните против тревога“


Това е обикновен камък с изключителни способности
да отпусне разтревожените ни умове и да ни помогне да спрем безпокойството. Той стана изключително популярен през 70-те години на миналия век и оттогава привлича вниманието на мнозина. 
Те могат да бъдат малки като отпечатък от палец или големи колкото дланта на ръката ви. Камъните против безпокойство /успокояващите камъни/, произвеждат силово поле от лечебна енергия, която защитава аурата и са дарове от Богинята-майка.

5 невероятни предимства на оргонните пирамиди


Съвременният живот
е изпълнен с най-новите джаджи, безкрайни списъци със задачи и почти няма време за дишане. Този завладяващ начин на живот често може да ви остави изтощени и изпълнени с ниски вибрации. Освен това джаджите, с които сте неразделни, излъчват толкова много ЕМП /електромагнитен импулс/, че е чудо, че дори имате енергия да станете от леглото. Е, ако ви е писнало да се чувствате уморени през цялото време, ние имаме решението за вас.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите