Кристален камък за длан – АМЕТИСТ

Код на продукта:  
11.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Полираните кристални камъни са проектирани така, че да се поберат в дланта на ръката ви и да имат прекрасна тактилна форма. Те могат да се използват по много начини. Поставете тези палмови камъни върху кожата, използвайте ги, фокусирайте енергията, носете ги със себе си или просто дръжте камъка, за да усетите енергията му.

Гладки и прекрасни за хващане. Те са едни от най-популярните полирани кристали, които пасват идеално в дланта на ръката ви. Те са овални камъни, които могат да се използват за медитация и много други езотерични практики
Чудесен начин за достъп до енергията на конкретен кристал и са идеални за лечение с кристали. 

Доказано е, че физическият акт на масажиране на кристал в продължение на няколко минути осигурява терапевтични и психологически ползи, които помагат за успокояване на нервната ви система, намаляване на стреса и тревожността, помага ви да се чувствате заземени и ви помага да изчистите ума си, за да можете да се съсредоточите и да мислите ясно.


Аметистът предлага защита, смирение, духовна мъдрост и облекчаване на стреса

МЕТАФИЗИЧНИ СВОЙСТВА:
Намерения: облекчаване на стреса, успокояване, любов, интуиция
Чакра: Корона, Трето око
Зодия: Водолей, Риби
Елементи: вода, въздух
Метафизични свойства на аметист: Аметистът е един от най-популярните кристали, защото е почти универсално привлекателен. Той е естествено средство за облекчаване на стреса. Освен това насърчава вътрешната сила, духовността и интуицията. Той е лечебен камък на духовния растеж и защита. Поради своята успокояваща и миролюбива енергия, аметистът също така подпомага съня и насърчава спокойните сънища. Аметистът се свързва с елементите на въздуха и водата. Свързва се и със зодиакалните знаци Водолей и Риби. Аметистът е полезен за стимулиране на коронната чакра и отваряне на третото око. Вдъхновява творчеството и насърчава мир и стабилност. Аметистът също може да помогне за формиране на дълбоки връзки и душевно общуване.
За коронната чакра: Короната чакра, известна още като Сахасрара, се намира на върха на главата ви. Балансираната коронна чакра ще ви позволи да активирате и канализирате вашата мъдрост. Тя е тясно свързана с вашата духовност и мнозина смятат, че ви свързва с божественото или всяко по-високо ниво на съзнание. Една небалансирана коронна чакра може да ви накара да се почувствате разединени или да ви затрудни да имате ясни мисли. Той свързва вашето физическо тяло с духовната сфера и вселената. Короната чакра е свързана с просветление и блаженство.
За чакрата на третото око: Чакра на третото око, известна още като Ajna = възприемане или чакра на междувеждието, се намира на челото. Свързва се с мъдрост и духовност. Това отнема способността на зрението да надмине точно това, което очите ни са способни да направят, което ни позволява да бъдем в контакт с по-висши метафизични и духовни пътища. Чакра на третото око ви позволява да виждате ясно себе си и другите. Свързва ви с вашата вътрешна цел и чувства и ви отваря за вдъхновение и духовно просветление.Скъпоценните и полускъпоценните камъни са били използвани от записаната история за духовно, емоционално и физическо изцеление. Лечителите по целия свят използват лечебни кристали и камъни. Кристалите и камъните не трябва да се използват като рецепта, диагноза или лечение на каквото и да е медицинско състояние или заболяване. Информацията, която предоставяме, има чисто метафизичен характер и в никакъв случай не е медицинска. 


Снимките са с илюстративен характер

Това са естествени кристали и скъпоценни камъни, така че всеки камък ще бъде уникален и ще има вариации в естествените характеристики като размер, форма, включвания и цвят.
​​​​​​​

Свързани статии

АМЕТИСТЪТ – мощен и красив


За тези, които искат да скочат по-високо в своето духовно пробуждане, Аметистът е един от най-важните камъни. Той е силно свързана с коронната чакра и дори се казва, че преодолява пропастта между физическата и духовната сфера.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите