Кристален камък за палец – ЧЕРВЕН ЯСПИС

Код на продукта:  
19.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Методи и практики
Какво е камък за палец?

Успокояващите и масажни камъни за палеца са гладки, полирани скъпоценни камъни, обикновено във формата на овал с вдлъбнатина с размер на палеца, използвани за релаксация или облекчаване на тревожността. Използват се, като държите камъка между показалеца и палеца и внимателно движите палеца напред-назад през камъка.

Камъните са лесни за държане, готови за хващане, когато се появи притеснение. Идеални за кристално лечение, медитация или показване. 

Подходящи за джобове или портмонета, под възглавници или на нощни шкафчета и също са идеални за работа с лечение/чакра, тъй като седят добре и плътно до тялото или вътре в дрехите. 

Можете също да зададете на вашия успокояващ камък конкретно намерение.
ОБЛЕКЧАВАНЕ НА СТРЕСА – Използвайте, като държите камъка между показалеца и палеца и внимателно движите палеца напред-назад през камъка.

ЛЕСНО ЗА НОСЕНЕ - Поставете в джоба, чантата или чантата си. Докосвайте го нежно, когато се чувствате стресирани, за да изчистите атмосферата от отрицателни енергии.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНО – Използва се за положителна енергия, балансиране на чакрите, кристално лечение, медитация, кристалотерапия, защита, мода и др.

УНИКАЛНО И РЪЧНО РЕЗБОВАНО - Всеки кристал е уникален и може леко да варира по размер, цвят, текстура и форма.

ДОБЪР ПОДАРЪК - Предлага се с торбичка. Този камък за палец е задължителен за всяка колекция на любителите на камъни.


 

Свързани статии

Успокояващата сила на „камъните против тревога“


Това е обикновен камък с изключителни способности
да отпусне разтревожените ни умове и да ни помогне да спрем безпокойството. Той стана изключително популярен през 70-те години на миналия век и оттогава привлича вниманието на мнозина. 
Те могат да бъдат малки като отпечатък от палец или големи колкото дланта на ръката ви. Камъните против безпокойство /успокояващите камъни/, произвеждат силово поле от лечебна енергия, която защитава аурата и са дарове от Богинята-майка.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите