Кристално Дърво 7 чакри — БЛАЖЕН ДОМ

Код на продукта:  
45.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Дърво от седем чакри, 300 мъниста, холистично съчетание от 7 камъка: аметист, прозрачен кварц, карнеол, зелен авантюрин, лазурит, жълт авантюрин и мъниста със скъпоценни камъни от червен яспис. Това дърво на късмета носи сила и яснота на интелекта, подпомага концентрацията и задържането на паметта, почиства емоционалните аспекти, разпространява състраданието и придава сила на космическата енергия. Най-добрите дървета със скъпоценни камъни по фън шуй са направени от естествени кристали, защото носят по-силно качество на енергията. Те също така помагат да създаваме ситуации в живота ни, които ще ни водят в посоки, които позволяват положително развитие.
Поканете позитивност, любов и светлина в живота си с нашето красиво дърво със скъпоценни камъни по фън шуй! Изработено от кристали, дърво и метал, всяко дърво със скъпоценни камъни е щателно ръчно изработено. 300-те кристални мъниста са сложно ръчно изтъкани във формата на листа на дърво. Гарантирано внася сияние, светлина и положителна енергия във всяка стая. 
Визуалното изображение на дървото със скъпоценни камъни по фън шуй показва как проявявате мисълта във физическата реалност. За да отгледате дърво, първо трябва да засадите семето и да поливате растението си редовно и последователно. Точно както расте едно дърво, вие трябва да засадите семето на вашето намерение ясно и всекидневно да се фокусирате върху това намерение. С течение на времето получавате все повече и повече от това, върху което се фокусирате. Това, което проявявате, идва в плод и изобилие – като листа на дърво, има твърде много кристали, за да ги преброите всички!   Основните предимства на 7-те чакра камъка:
Червен яспис
- коренна чакра  - червеният яспис активира коренната чакра, която е отговорна за заземяването ни и ни дава усещане за безопасност и стабилност в живота. Червеният яспис подкрепя тези, които страдат от детски травми и дълбоко вкоренени страхове. 
Карнеол - сакрална чакра. Карнеолът запалва вашата сакрална чакра, която е енергийният център, който управлява нашите емоции, страсти, радост и творчество. Тези, които са художници или работят в творческа професия, могат да се възползват от карнеола. 
Жълт авантюрин - чакра на слънчевия сплит. Жълтият авантюрин стимулира чакрата на слънчевия сплит. Това е енергийният център, свързан с егото. Това е източникът на самочувствие и лична сила. 
Зелен авантюрин - сърдечна чакра. Успокояващата енергия на зеления авантюрин го прави забележителен камък за изчистване и  активиране на сърдечната чакра, премахвайки емоционалните травми и ни позволява да даваме и приемаме любов. 
Содалит - гърлена чакра. Содалитът е  отличен в улесняването на комуникацията и ще ви помогне, ако говорите публично. Гърлената чакра не само е важна за вербалната комуникация, но също така играе съществена роля, като ни помага да изразим себе си емоционално.    
Аметист - чакра на третото око. Когато става въпрос за духовност и просветление, третото око е от решаващо значение. Аметистът помага за развитието на интуицията и психическите способности, които ни позволяват да общуваме с нашия Висш Аз и нашите ангели пазители. Също така е полезно за отваряне на канали за телепатия, регресия в минал живот, яснослушание и ясновидство.  
Натурален кварц -коронна чакра. Натуралният кварц активира коронната чакра, която служи за нашата връзка с Вселената. Енергиите от Вселената протичат през нашата коронна чакра и разпръскват Чи или жизнената сила в шестте други чакри по-долу. Натуралният кварц е отличен кристал за усилване на нашите мисли и енергия, правейки нашите прояви по-мощни. Лечебните кристали са енергийни бустери, те ви показват пътя към постигането на желаните цели. Човек трябва да прегърне пътя и да работи по него. Колко бързо идват резултатите зависи от упоритата работа, усилията и искреността на индивида за постигане на целта. Кристалите носят в себе си универсална енергия, помагат на хората да внесат необходимата промяна в живота си, за да постигнат целите си. 

Кристалите са част от духовната работа и всяка духовна работа ще отнеме свое време и резултатите винаги зависят от отделните хора.

25 см
300 мъниста


Отказ от отговорност: 
Лечението с кристали е допълнителна терапия и не е предназначена да замести каквото и да е медицинско лечение. Не се използва като рецепта, диагноза или лечение. Споделяната информация има чисто метафизичен характер и в никакъв случай не е медицинска. Това не е независима терапия, а е част от холистичен лечебен подход. 
 

Свързани статии

АМЕТИСТЪТ – мощен и красив


За тези, които искат да скочат по-високо в своето духовно пробуждане, Аметистът е един от най-важните камъни. Той е силно свързана с коронната чакра и дори се казва, че преодолява пропастта между физическата и духовната сфера.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите