Кутия – Манифест на Живота

Код на продукта:  
44.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Една от най-мощните техники, които човек може да използва в процеса на проявяване на своите идеи във физическата реалност, е практиката на манифестиране.

Вие можете да внесете всичко, което искате в живота си, чрез вашите мисли и вяра. Можете да практикувате манифестиране, за да внесете повече любов в живота си, романтична връзка, себереализация, развиване на талант.

Всичко, което търсите е възможно, важно е да имате вяра и упование във Вселената и нейните закони. Тя ще даде точно това, от което имате нужда. Ако нещо не успеете да реализирате, тя или ви предпазва или още не сте готови за него.

Манифестирането ви помага да внесете в живота си едно духовно проявление в което всичко тече, а не насилваш. Това е различно от поставянето на цели, защото все едно творите съвместно с Вселената. Каквото и да реализирате, е продължение на вашата светлина - това не е нещо извън вас. След като се почувствате готов за това нещо, вие се издигате до това ниво на съзнание и го получавате.

За да се разберете и използвате наистина практиката на проявление, важно е да се разбере, че тя се осъществява на ментално, емоционално, физическо и вибрационно ниво.

Най-силният начин за манифестиране е писането. Затова и създадохме този журнал на манифестирането, в който ще намерите:

Кутия – Манифест на Живота


8 стъпки на утвърждението
Сутрешни утвърждения
Утвърждения за доверие към партньора
Утвърждения за успех в работата
Карта на вашите цели и приоритети
Листи за ежедневни практики
Практика на благодарността
Планер на изобилието
Метод за трансформиране на лошите мисли
Метод 369 за сбъдване на идеи
Писмо до моето бъдещо Аз
и още много други
Може да работите с журнала на манифеста ежедневно или когато почувствате нужда от това и да приложите практиката, която ви резонира.

В комплектът ви очакват специална химикалка и писец и чаша с визита на манифеста.
 
Кутия – Манифест на Живота


Може да работите с журнала на манифеста ежедневно или когато почувствате нужда от това и да приложите практиката, която ви резонира.
 
Освободи се от сегашната си реалност и се отдай
на възможността да се промениш.
Вярвай в силата на твоите мисли!

Съдържание на пакета:
Манифест – 176 стр.
Чаша 
Комплект химикалки
Стикери


 

Свързани статии

Защо е важно да имаме свои ритуали в ежедневието?


Ритуалът е поредица от прости действия, понякога с използване на определени предмети, които свързват нашите мисли, чувства и намерения с тялото ни и неговите усещания. Чрез ритуала ние правим една малка първа крачка към изпълнението на определена идея..

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите