Кутия – Ритуал на Благодарността

Код на продукта:  
65.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Благодарността е една от силните практики, създаващи истинска промяна в нашето тяло и възприятията ни. Тя ни помага да се докоснем и преживеем Божественото в себе си. Едно наистина силно и красиво свързване. Благодарността е като балсам за душата, който създава вътре в нас такива условия, че започваме да преживяваме света много по-наситено, по-живо и влюбено.

 
Основната цел на ритуал Благодарност е да премести фокуса ни от проблемите и опасностите към хубавите моменти в живота. 

Това е вашия буркан на Благодарността, който може да персонализирате така, както вие го усещате. Той пристига при вас в прекрасна транспортна опаковка, която може да запазите в този ѝ вид и да довършите и разкрасите, а може и да я премахнете и да украсите вашия буркан на Благодарността по изцяло ваша идея.Всяка година може да имате нов буркан на Благодарността, който да споделяте със своето семейство, а в нейния край да създавате прекрасен колаж, върху който да залепите Благодарностите, които сте изразили през годината. Така ще видите и най-вълнуващите, топли и изпълнени с любов моменти като една картина.

Съдържание на кутията:
Буркан – 1 л
30 отделни листчета за утвърждаване на благодарността
Предложение с три силни формули за утвърждаване на Благодарността
Картичка на Благодарността
Специалната свещ
Указание за работа с буркана на Благодарността

 

Свързани статии

Защо е важно да имаме свои ритуали в ежедневието?


Ритуалът е поредица от прости действия, понякога с използване на определени предмети, които свързват нашите мисли, чувства и намерения с тялото ни и неговите усещания. Чрез ритуала ние правим една малка първа крачка към изпълнението на определена идея..

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите