СТАТИИ

Лесна уикенд практика: Изчистване на аурата с вода


Ежедневните ни преживявания оставят своя отпечатък върху всеки един от нас на енергийно и физическо ниво. За да се предпазим от нежелани усещания и неприятни физически симптоми, е препоръчително редовно да правим целенасочено изчистване на нашата аура.

Тази практика е бърза, лесна и приятна. Работи чудесно, когато в самото начало поставим ясно намерение за освобождаване от всичко негативно, което спъва нашето духовно и физическо растене. Добра идея е да отправим молитва за защита към Бог и нашите духовни водачи.


 

След това извършваме пречистването на аурата по следния начин:


Влизаме под душа, заставаме точно под водната струя, затваряме очи и оставяме водата да обхване цялото ни тяло, като водопад. Изпъваме ръцете си над главата колкото можем повече.

Визуализираме как всички негативни мисли, влияния и енергии напускат тялото от главата към ходилата и изтичат през пръстите на краката. Докато водата тече, усещаме как тя минава физически и енергийно през тялото ни.

Наблюдаваме процеса, в който старите енергии, болести, неразположения, тревожност, тегоби, страхове, лоши мисли и т.н., се отмиват и изчезват в канала.


Когато се почувстваме чисти и леки, продължаваме със зареждане.


Виждаме как красиви, нежни лъчи с цветовете на дъгата слизат към нас от Източника. Може да изберем само един цвят, а може и да се обливаме последователно с червен, оранжев, жълт, зелен, светло син, аметистов, виолетов, розов, бял.

Когато сме достатъчно спокойни и заредени, благодарим на Твореца за нежната грижа.


По статията работи: Анна Бончева
 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите