СТАТИИ

Лечебни ползи от носенето на кристални гривни

По този начин тялото ви ще се възползва директно от вибрациите, идващи от кристалите. Изборът на кристал за гривни ще зависи от енергията, която искате да увеличите в живота си. Можете дори да смесвате и съчетавате мощни скъпоценни камъни и кристали, които най-добре описват вашата цел.
Въпреки това, ако искате да видите желания ефект, трябва да съобразите своите идеи, цели и енергия с кристалните гривни. Те ви помагат да развиете вътрешната си сила, за да постигнете целите си и да проявите намеренията си.


Ето и някои от ползите при носенето на кристални лечебни гривни:

 
КРИСТАЛНИТЕ ГРИВНИ МОГАТ ДА ВИ НАКАРАТ ДА СЕ ПОЧУВСТВАТЕ ПО-ЕНЕРГИЗИРАНИ
Енергията е необходима, независимо дали работите усилено през целия ден или се наслаждавате на страхотна почивка с любимите си хора. В днешно време това е нещо, което липсва на много хора поради стрес или други фактори, като пандемията. 
В зависимост от избрания от вас кристал, можете да се възползвате от множество предимства, като например подобряване на вашата издръжливост и енергия. Носенето на кристална гривна с цитрин  ще ви даде допълнителна енергия без нужда от други източници като кафе и енергийни напитки. С подходяща психическа рамка и правилното количество енергия, вие винаги ще сте готови да се сблъскате с предизвикателства през целия ден.
 
КРИСТАЛНИТЕ ГРИВНИ МОГАТ ДА ВИ ПОМОГНАТ ДА ПОСТИГНЕТЕ СПОКОЕН СЪН
Безсънието е един от често срещаните проблеми със съня, които хората срещат. За съжаление, проблемите със съня могат да причинят много психически и физически проблеми в дългосрочен план. Ето защо добър нощен сън е важен, за да поддържате тялото и ума си здрави.
За да постигнете това, едно нещо, което можете да направите, е да носите  кристална гривна за сън,  която ще  ви помогне да спите спокойно всяка вечер. Освен кристалите на съня, ароматът е едно от най-ефективните лекарства за проблеми със съня. По време на рутината си преди лягане запалете  успокояваща свещ или поставете  тръстиков дифузьор, за да изпълните стаята с релаксиращ аромат. Правете този режим всяка вечер, докато тялото ви свикне с него. Определено ще усетите разликата в атмосферата на стаята си! 
 
КРИСТАЛНИТЕ ГРИВНИ МОГАТ ДА НАМАЛЯТ СТРЕСА
Когато обмисляте  кристални гривни за стрес и тревожност, първата стъпка, която трябва да направите, е да имате отворен ум. Вашият ум играе важна роля за това как сте склонни да получавате лечебна енергия от кристали. Някакви съмнителни мисли като „Работят ли кристалните гривни?” няма да ви помогне. Същото важи и за всички видове лечения, независимо дали са медицински или метафизични. В днешно време всеки е поне малко разтревожен или стресиран поради пандемията. Но добрата новина е, че можете да сведете до минимум тези отрицателни енергии, като включите кристални гривни в ежедневието си. Освен че насърчават спокойствието, тези скъпоценни камъни и кристали могат да помогнат за подобряване на вашето физическо здраве, особено ако имате високо кръвно налягане или други проблеми, влошени от повишено ниво на стрес. 
 
КРИСТАЛНИТЕ ГРИВНИ МОГАТ ДА ВИ НАКАРАТ ДА СЕ ПОЧУВСТВАТЕ ЗАЗЕМЕНИ И СПОКОЙНИ Да останете спокойни и приземени е една от важните практики за вашето психическо благополучие. Да бъдеш съсредоточен през целия ден може да сведе до минимум раздразнението, тревожността, както и други проблеми, които могат да направят деня ви още по-труден. Освен това може да ви помогне да вземете трудни решения в живота, независимо дали са свързани с личния ви живот или кариерата. 

И така, как можете да се „успокоите“? Можете да използвате заземяващи ефекти от  кристални лечебни гривни като черен обсидиан, ахат или нефрит. Тези скъпоценни камъни и кристали могат да ви помогнат да облекчите тревогите, притесненията и да осигурят по-добро качество и перспектива в живота. 
Само напомняне: Ако трябва да се съсредоточите върху конкретен аспект от живота си, изберете правилния кристал за гривна, който ще ви помогне да облекчите проблемите и да увеличите ползите. 
 
КРИСТАЛНИТЕ ГРИВНИ МОГАТ ДА ПОДОБРЯТ ПСИХИЧЕСКОТО ВИ БЛАГОПОЛУЧИЕ 
Ако имате затруднения с концентрацията, не сте сами. Много хора изпитват, че дори и най-малките корекции, като прилични часове сън или прекъсване на ежедневието, могат да нарушат способността им да се фокусират.
С това носенето на  кристални гривни може да ви помогне да увеличите умствената концентрация и да направите работата си и други части от ежедневието си по-успешни. Освен това може да ви помогне да проявите своите цели и намерения. Когато се носят ежедневно, тези кристални гривни могат да ви помогнат да поддържате оптимален поток на енергия и да  насочвате правилно мислите си. ???? 
 
КРИСТАЛНИТЕ ГРИВНИ МОГАТ ДА НАПОМНЯТ ЗА ВАШИТЕ НАМЕРЕНИЯ
Лечебните гривни с кристали са очевидно и прекрасно напомняне за вашите желания в живота. Той служи за напомняне за вашите желания и целта, която искате да постигнете, където и да отидете. Носенето на кристална гривна е като известие, което ви напомня какво искате и защо го искате. 

Всеки кристал има свои собствени уникални свойства, които да ви подкрепят в изграждането и притежаването на най-добрия си живот. Ако все още не знаете какво да изберете за вашата кристална гривна, можете да започнете с вашия рожден камък или нещо, което ще ви помогне да се подготвите да работите върху конкретна слабост или аспект в живота си.

Кристалните гривни са чудесно допълнение към ежедневието ви, ако искате да имате здрав дух и тяло. С нарастващото ниво на стрес, с който хората са изправени непрекъснато в днешно време, е добре да знаете, че тези лечебни гривни винаги са там, за да ви държат фокусирани и заземени, когато имате най-голяма нужда от тях.

Ако вече имате намерение, разгледайте нашата колекция от кристални гривни, за да намерите подходящия камък за вас. 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите