Ловец на сънища, натурален – СЪРЦЕ

Код на продукта:  
18.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Ловецът на сънища е духовен инструмент, използван за осигуряване на приятни сънища на тези, които спят под него. 

Този ръчно изработен ловец на сънища, с форма на сърце, има уникален дизайн, подсилен с красиви мъниста. Разполага с пръстен с размер 9 см, увит в велурен шнур. 

Само добрите сънища могат да преминат, докато лошите сънища са уловени в лентата, унищожени от първите лъчи на сутрешната светлина.
Ловецът на сънища е един от най-разпознаваемите символи за тяхната култура. За много индианци той представлява традиция и символ на единството. Ловецът на сънища е основно ръчно изработен предмет, който е изтъкан с хлабава мрежа и след това украсен с мъниста и пера. Макар че е известен още като талисман за късмет, ловецът на сънища е предназначен да предпази спящите от негативни сънища, като ги хване в мрежата, като същевременно пропуска положителните сънища.Има и много хора, които вярват, че ловецът на сънища има по-широко значение от само тези, свързани със сънищата. За тях ловците на сънища са талисмани за късмет, които представляват добра енергия и помагат да се неутрализира лошата енергия, независимо дали сте будни или спите.
Има усещане за мир и спокойствие, когато имате ловец на сънища в стаята си, който носи положителна енергия през деня или през нощта, докато спите. В Аверуни разполагаме с красиви, ръчно изработени ловци на сънища, които могат да паснат на личния стил на всеки.Височина 35 см
пръстен с размер 9 см, натурален цвят

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите