СТАТИИ

Мантри за пълнолуние във Везни


Пълната Луна във Везни ни помага да се освободим от всичко, което внася дисхармония в нас и в живота ни. Сега тя ни казва, че е безопасно с благодарностда пуснем болката от минали преживявания и да направим място за това, което наистина е предназначено за нас. Също така ни носи много добър късмет и ни събужда за нови възможности. 
 
Везни – този нежен въздушен знак ни дарява с яснота, обективност и гъвкавост. Именно усвоявайки тези дарове, ние можем правилно да навигираме лодката на живота си, чиито платна сега са издути с изобилие от нови благословии. 

Хармоничното привличане между единомислещи души сега е засилено още повече от Пълнолунието във Везни, което подхранва нашите чувства и мечти. Време е да се освободим от всички препятствия и да оставим чистата интуиция да ни води. 

Време е да се събираме в малки хармонични групи, да творим красота и разумност. Нека тази нова перспектива отвори полето ни за големите благодати, които идат към нас, изпратени от нашите любящи духовни водачи.Мантри за Пълнолуние във Везни:

 

Освобождавам се от болката от миналото.
Лечебна светлина изпълва цялото ми същество.
Изглаждам взаимоотношенията си леко и трайно.
Каня в живота си красотата и разбирателството.
Балансирам крайностите, постигам хармония на всички нива.
Да бъде мир, любов и светлина в мен и по цялата Земя.
Благодаря!По статията работи: Анна Бончева

 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите