Оргонова пирамида ЧЕРВЕН ЯСПИС

Код на продукта:  
36.00 лв.

Крайна цена с ДДС:  • Медитация
Методи и практики
Оргонова пирамида Цвете на живота

Оргонитът е смес от катализирана смола от фибростъкло с метални стърготини, частици или прахове, изляти във форми. Казват, че оргоновата енергия е универсалната жизнена енергия, от която е създадена цялата природа, всепроникваща и вездесъща. Оргоновата пирамида създава спокойна среда чрез засилване на положителната енергия в една стая. Той носи значителен ефект върху почистването, изцелението и пречистването. Цветето на живота е една от основните форми на свещената геометрия и се използва от древни времена в много култури по света. Казват, че е основният шаблон за всичко, което съществува.

Той помага за изхвърляне на блокажи на жизнеността в чакрата, за да донесе обща настройка и подобрено благосъстояние. Поддържането на аксесоар от червен яспис центрира психиката ви и улеснява стреса, тъй като отеква с всички фокуси на жизнеността в тялото. 
Вярваме в по-чисто и по-екологично пътуване към по-целенасочен начин на живот. 
Предлагаме ви практична и стилна селекция от продукти, които могат да се използват в ежедневието ни с добавения етикет „съзнателни за земята“. 


ПИРАМИДА, ЧЕРВЕН ЯСПИС
7,5 СМ
 

Свързани статии

5 невероятни предимства на оргонните пирамиди


Съвременният живот
е изпълнен с най-новите джаджи, безкрайни списъци със задачи и почти няма време за дишане. Този завладяващ начин на живот често може да ви остави изтощени и изпълнени с ниски вибрации. Освен това джаджите, с които сте неразделни, излъчват толкова много ЕМП /електромагнитен импулс/, че е чудо, че дори имате енергия да станете от леглото. Е, ако ви е писнало да се чувствате уморени през цялото време, ние имаме решението за вас.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите