Пакет Градинарски дневник ДАР с канче

Това е първото издание на Дневника на Активния Растениевъд - ДАР 
Градинарството е истински дар, чрез който може да отглеждаме чиста храна и да общуваме със земята, затова Лора и Халил от имение Хало, дариха своето знание и опит, като го събраха в този градинарски дневник.

Какво споделят Лора и Халил за идеята за създаването на този дневник:
Обработваме от 3 години и още през първата с многото четене и отсяване на информация дойде нуждата да попълваме всичко необходимо в нещо като таблица на компютъра, да правим схеми по различни хвърчащи листи и да записваме кое къде засаждаме, защото нямахме идея кое растение как изглежда. С течение на времето оптимизирахме таблицата и доста по-бързо попълвахме всичко на телефона, но все пак - идеята да дойдем на село беше и да се отдалечим от тези устройства и да се слеем повече с природата. Ето така се зароди идеята за дневник, в който освен всичко, което сме научили - да добавяме и цялата нова информация за годината, а тя е винаги в изобилие.
Купи сега!

Какво е включено в ДАР – Дневника на Активния Растениевъд  

 
Съвети за отглеждане
Изисквания за светлина, Дълбочина на засяване, Оптимални температури за отглеждане, Кои са растенията, виреещи в студените сезони, Кои са растенията, виреещи в топлите сезони, Сеитбооборот и как да го прилагате реално в градината, Време за узряване, Кои са растенията за цял сезон и кои влизат в категория „откъсни и ела пак“.

.

 
Годишен календар за засаждане
Тук ще имате възможност да организирате цялостно вашата дейдост, свързана с градината, като видове растения, препоръчителни дати на засаждане, бране и други активности.
 
Месечен календар
В тази секция ще можете да навлезете в по-детайлно планиране какво ще правите месец по месец. По този начин винаги ще знаете каква е следващата стъпка. Запишете тук важни събития като почивка на морето, рожден ден на близък или празника на града. Планирайте кой ще полива градината, когато ви няма.

.

 
Профили на растенията
Тази секция става най-любима на всички градинари. Тук може да запишете информация за семената, които ползвате (производител; година; бабата, от която ги взе), и цялата информация, която събирате през годините и през сезона. На тази страница може да направите списък с растенията, които отглеждате, за да ги откривате по-лесно на следващите страници.

.
Вашата градина в снимки
Даваме ви възможност да оставите спомени от градинарския сезон, като залепите няколко снимки, чрез които да проследите развитието на градината ви и постигнатите резултати, или пък най-щастливите моменти в нея.

 

С дневника получавате и още:

 
.

Пакет Градинарски дневник ДАР с канче

Наличност Разпродадено

Това е първото издание на Дневника на Активния Растениевъд – ДАР 
Градинарството е истински дар, чрез който може да отглеждаме чиста храна и да общуваме със земята, затова Лора и Халил от имение Хало, дариха своето знание и опит, като го събраха в този градинарски дневник.

 
<

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите