Пакет – ДУША

Код на продукта:  
60.00 лв.

Крайна цена с ДДС:

Размери:  


Пакет – ДУША
Прекрасен комплект, изцяло посветен на годишния ДНЕВНИК ЗА СЕБЕРАЗВИТЕ 2022.​
Енергията от мандалите върху тениската, емайлирана чаша и в Дневника са зареждащи и вдъхноващи. Ще ви доставят огромно удоволствие при работата върху своята ежедневна рутина. 

12 Мандали:
Числото 12 е идеал на човешката душа за един разумен, мъдър живот.
12 - показва пътя, по който вървят майката и бащата. Те не вървят успоредно, но точно противоположно» Положителното  отгоре, отрицателното - отдолу. Така и сърцето, и умът вървят в две противоположни посоки. Пътят на сърцето е един, а пътят на ума - друг.
Числото 12 е израз на разумността. 

~ Учителя

Кръгът е мощен елемент, използван като основа на модела на мандала. Кръгът и по-конкретно тяхното присъствие в мандалите са използвани в Индия и в Хималаите за установяване на символични взаимоотношения и свързване на Вселената и духа в едно цяло. 

Формата на кръг също представлява началото на времето или Майката Земя. Известно е, че притежава женска енергия и създава свещено пространство, където и да се използва. Има редица култури, които използват кръга като основна форма за редица ритуали, вярвания и със сигурност за целите на изкуството. Мандалите заемат специално място в духовното слово и са чудесен избор за тези, които търсят мир, хармония и баланс.

Доставете си удоволствие като отпивате от прекрасните ни емайлирани дизайнерски чаши.

Висококачествена дамска тениска с V-образно деколте. 
Това е тениска с леко вталена кройка със странични шевове и дълбоко V-образно деколте. Стил, който е много класически, но който несъмнено ще зарадва всички, които са любители на стила. Тясната яка е от същия материал като тениската, но с 5% еластан. С този допълнителен ластик, тази зона ще бъде по-здрава и ще може да издържи на триенето и движенията в дългосрочен план. Вътрешната лента на деколтето също е изработена от същия материал като останалата част от тениската. Раменните шевове са подсилени, а ръкавите са къси. Силиконовото покритие придава на този модел още повече чар. Можете да го съчетаете с различни видове ежедневни панталони или шорти.
Много е лесен за поддръжка и този модел няма да се разкъса лесно, дори ако се носи често за спортуване. Теглото от 180 гр ще ви даде изключително леко усещане, което ще ви помогне в движенията.
 
Защо да използвате емайлирана чаша? 
10 невероятни причини:
        1. Неутрална спрямо вашите напитки
        2. Издръжлива и устойчива на счупване
        3. Фина обработка и атрактивни цветове
        4. Лека
        5. Директно отопление
        6. Достъпна цена
        7. Може да се мие в съдомиялна машина
        8. Страхотна за туризъм на открито
        9. Комфорт при отпиване
        10. Универсална

1. Неутрална спрямо вашите напитки
Емайлираното покритие е неутрално и нито накисва ароматите, нито извлича аромати от напитката. Тя има естествен вкус, а различните вкусове са по-лесни за откриване.

2. Издръжлива и устойчива на счупване
Емайлираните чаши са здрави и дълготрайни, тъй като са трудни за напукване или счупване. Случайно изпускане на емайлирана чаша не причинява сериозни щети, освен възможно отчупване на емайлираното покритие.

Киселините в кафето няма да повредят вашите стилни емайлирани чаши, тъй като са устойчиви на корозия от киселини и основи.

3. Фина обработка и атрактивни цветове
Емайлираните чаши са направени от чугун или стомана, които след това се потапят в течен емайл и се изпичат при висока температура в пещ. Емайлираната глазура предотвратява ръжда и осигурява фин и елегантен завършек. Той също така помага за пренасянето на топлината по цялата повърхност на чашата.

4. Лека
Емайлираните чаши са много леки в сравнение с керамичните и стъклените чаши с двойни стени. Можете да увиете няколко емайлирани чаши и да ги хвърлите в раницата си за туризъм или лов и те няма да ви забавят.

5. Директно отопление
Емайлираните чаши могат да горят над огъня, независимо дали са на индукционна готварска печка, газова печка, лагерен огън или огнище, без да повредят структурата или покритието на чашата. Чашата може да хване сажди, но се почиства лесно.

Можете да използвате емайлирани чаши за загряване на кафе директно на печка или за загряване на водата за приготвяне на кафе. Можете също да загреете студената си напитка в емайлирана чаша над огън.

Внимание! Тъй като емайлираните чаши стават твърде горещи, не забравяйте да използвате ръкавици за фурна, когато боравите с емайлирани чаши, които се нагряват в готварска печка или огън. Избягвайте нагряване на емайлирани съдове, чиято вътрешност е натрошена, за да избегнете поглъщане на отлюпени парченца.

6. Достъпна цена
Емайлираните чаши са достъпен избор, особено при комбиниция с друг продукт от същата или различна дизайнерска серия.

7. Може да се мие в съдомиялна машина
Емайлираните чаши могат да се мият в съдомиялна машина, но трябва да осигурите малко пространство между чашите, за да предотвратите ударите им една в друга и отчупването.

Лесно се мият и на ръка. Повечето петна върху емайлирани чаши ще се отмият със сапунена вода, но можете да използвате сода за хляб, за да премахнете упоритите петна.

8. Страхотна за екскурзия на открито
Не искате да носите керамична или стъклена чаша на лов или къмпинг. Емайлираните чаши осигуряват фермерско усещане, а тяхната гъвкавост, устойчивост на счупване и лекота ги правят идеални за екскурзии на открито.

Отпиването на напитката си от емайлирана чаша е суперприятно.

9. Комфорт при отпиване
Емайлираните чаши имат валцувани ръбове за устните ви, когато отпивате от напитката.

10. Универсална
Можете да използвате емайлирани чаши в хладилник или фризер, както и на печка. Въпреки това, може да оставите чашата на стайна температура, преди да я замразите или да я използвате на огън, тъй като екстремните температурни промени на емайлирани чаши могат да ги повредят.


Как да премахнете петна от емайлирани чаши
Кафето и чаят могат да оцветят любимите ви емайлирани съдове. Саждите от нагряване на чашите на печка също могат да оцветят външните стени. За да премахнете петна от сажди и кафе от емайлирани съдове:
Изстискайте малко лимонов сок в чашата. Използвайте вода, ако нямате лимони
Добавете 2-3 чаени лъжички сода за хляб и разбъркайте, за да направите мека неабразивна каша.
Нанесете газираната каша върху петната. Можете да използвате найлонова четка, за да нанесете содата за хляб
Оставете чашата за 10-20 минути
Използвайте мека гъба или кърпа, за да почистите чашата в сладка вода
Изплакнете и подсушете чашатаСрок на доставка 3-7 дни.

 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите