Перлена мида – АБАЛОН

Код на продукта:  
55.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Методи и практики
Перлената мида АБАЛОН е невероятно красива: отвътре е покрита със седеф и блести във всички цветове. И всяка раковина е уникална и буквално очарова с външния си вид.

Абалон са вид миди от гастропод, които имат форма на ухо. Перлата е преливащият се вътрешен слой, намиращ се в определени черупки на мекотели. Този преливащ се слой се намира и в черупката на абалона. Следователно, основната разлика между абалон и седеф е, че абалон е организъм, докато перлата е вътрешният слой, намиращ се в обвивката на този организъм.
Абалонът притежава цветовете на океана. Жълтите, лилави, зелени и сини цветове на черупката му ще ви напомнят за нейната красота и ще ви изпълнят с мир и спокойствие. А тази забележителна красота се подсилва от фактът, че няма две раковини Абалон, които да са напълно идентични.

Перлена мида – АБАЛОН


Поради своята устойчвост при нагряване, тези красиви раковини представляват перфектната купа при кадене за изчистване на негативната енергия във вашия дом, магазин или офис. Мога да се използват в церемонии с изгаряне на Салвия, Пало Санто или други ритуални растения.
 
Абалоновите раковини са подарък от морето и по този начин символично представляват водния елемент по време на церемонията по прекадяване, докато билката представлява земята, пламъкът е огън, а димът представлява въздух, пренасящ нашите молитви към духовния свят.
 
Ще влее у вас чувство за релаксация и комфорт – подръжте я и ще почувствате мир и спокойствие. Ако трябва да се отпуснете, гледането на Абалон ще ви донесе частичка от океана и ще насърчи усещането за лекота. Стимулира творчеството и въображението. Препоръчвана е като лечебен камък за медитация, който премахва съмненията и страха и носи емоционален баланс чрез своята успокояваща енергия.

Обработка: Не шлифован, не обработен, полиран само от вътре. Възможни са естествени следи от морето.

Как да се подготвим за ритуал с кадене:
Много духовни инструменти и концепции могат да обогатят и дори да трансформират живота ви, когато наистина разбирате тяхната сила и как да ги прилагате в ежедневния си ритуал.

Ако целта на Вашия ритуал е енергийно или духовно пречистване, започнете с позитивно утвърждаване и намерение преди да запалите самата Салвия или Пало Санто.


Добре е да изведете от помещението други хора или домашни животни.
Също така е важно да оставите прозорец отворен преди, по време и след кадене, за да излиза дима, за когото се счита, че също приема примеси и отрицателна енергия със себе си.

 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите