Порцеланова чаша с тотем – ПАЗИТЕЛЯТ

Код на продукта:  
25.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Всеки използва чаша, нали? Е, защо да не го направите със стил с една от нашите красиво проектирани нови чаши от костен порцелан! С участието на очарователните произведения на изкуството на известната художничка Лиза Паркър. С привлекателни дизайни на мъдри сови, духовни вълци, вълшебни фамилиарни котки, причудливи еднорози и всички чудеса на магьосничеството и окултизма, ще искате да я носите навсякъде със себе си! В комплект с отпечатана дисплейна кутия; следователно правите и перфектния подарък.

Дизайнерска чаша с тотем Вълк, която да ви защитава и отвежда в скритите места на вашето съзнание. Когато търсите отговор на важен въпрос, направете своя любим чай или напитка и погледнете очите на вълка от чашата. Концентрирайте се и потърсете отговора на въпроса вътре във вас.

Какво ни казва вълкът като тотем?

Вълк – учи на мъдрост. Въпреки че луната изгрява всяка вечер, вълкът винаги намира да научи нещо ново от нея. Ние също, изследвайки скритите пътища на съзнанието, можем да открием нови истини, които да споделим с останалите. Вълкът учи и на братска преданост към останалите в групата. 

 


Чашите от ЛИЗА ПАРКЪР са чудесен подарък за всички възрасти. Освен че са безопасни за храната, порцелановите чаши могат да се поставят в съдомиялната машина и микровълновата фурна, така че са универсални, а и изглеждат страхотно.

Колекция: Лиза Паркър
Тегло: 0,45 кг
Размер: 10 см х 11,5 см х 8 см
Материал: Костен порцелан
Съдържание: 1 x Чаша с подаръчна кутия

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите