СТАТИИ

Пълнолунието в Дева през март – процес на енергия и сътворяване

При Пълнолуние можем да работим в две посоки – освобождаване от ненужното и привличане на желаното. Можем да работим само и единствено за себе си и своя личен живот, без да опитваме вмешателство в чужда съдба, като намеренията ни трябва да са изцяло за добро.

При знак Дева темите са: физическото тяло, здраве, чистота на всички нива в живота ни, ред, рутина, ежедневие, ежедневна работа, също критика, критично мислене, рационалност, аналитичност, работа със словото, работа със земята, действие, присъствие тук и сега.

Подходящи практики по време на това пълнолуние са: ритуален танц, пречистване на тялото и дома, работа със земята.
 

Ритуален танц
Тъй като енергията в този период е земна, сега е подходяща практика, която ни свърза с тялото и начина, по който то се движи. Да си пуснем музика, на която ни харесва да танцуваме. Да запалим ароматни билки. Нека танцът бъде импровизация. Да поемем дъх, да го задържим за кратко и да го пуснем с движение.

В първата част на танца е желателно да мислим за всичко онова, с което искаме да се разделим, и да го изтанцуваме, да го освободим през тялото си; да го предадем на земята за трансформация. А после да визуализираме всичко ново, което искаме да влезе в живота ни и да го поканим през тялото и дъха си – да го поканим с хармонични движения, да го приемем в себе си.
 

Ритуал Пречистване
Направете своето ритуално пречистване, за да премахнете енергийното замърсяване. Може да направите това с ритуално изчистване на тялото или пречистване на дома с кристали, билки и тамян. 
 

Ритуал със Земята
Това пълнолуние е близо до пролетното равноденствие и го прави подходящо да направите почистване на градината, да засадите дърво, цветя, билки. При засаждането, може да изречете любими формули за растеж, за връзка с енергиите на земята.
По статията работи: Анна Бончева 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите