Рейки лечебен молив – АМЕТИСТ

Код на продукта:  
9.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Кристалните моливи превръщат негативната енергия в късмет и благословии. Направете зоната си за медитация спокойна, духовна, което ви позволява да медитирате по-енергично. Универсалността на този вид молив и множеството на нейните употреби я правят много важна. Той ще увеличи всички положителни енергии около вас и ще преобразува всички отрицателни. 

Думата „аметист“ идва от гръцката дума amethystos, което означава трезвен и намеква за идеята за поддържане на солидно, трезво мислене.
Естествените камъни аметист са свързани с третото око и коронните чакри. Лилавият цвят до червеникаво-лилавите нюанси на аметиста отдавна е символ на мир, очистваща и успокояваща енергия. Освен физическите свойства и предимствата на аметиста, лилавият цвят на камъка е естествен успокоител. Казва се, че разсейва гнева, помага за управление на страховете и гнева и успокоява гнева и тревожността. Други смятани ползи от аметиста включват способността да облекчава тъгата и скръбта и да разтваря негативността. Цветът на този скъпоценен камък също е свързан с активиране на духовното съзнание, посрещане на интуитивните енергии и повишаване на психическите способности.Кристалите представляват пречистване и връзка с духовни и божествени същества. Значението на аметиста е свързано със спокойствие, разбиране, доверие и благодат. Много култури свързват духовните нюанси с този скъпоценен камък.


Размер: 20-30 мм
Камъните могат да имат известна вариация от показаната илюстрация, тъй като са естествени и се различават по форми и размери.
Леки пукнатини могат да се видят по повърхността на камъка, тъй като се появяват естествено.

Отказ от отговорност: 
Лечението с кристали е допълнителна терапия и не е предназначена да замести каквото и да е медицинско лечение. Не се използва като рецепта, диагноза или лечение. Споделяната информация има чисто метафизичен характер и в никакъв случай не е медицинска. Това не е независима терапия, а е част от холистичен лечебен подход. 

Свързани статии

АМЕТИСТЪТ – мощен и красив


За тези, които искат да скочат по-високо в своето духовно пробуждане, Аметистът е един от най-важните камъни. Той е силно свързана с коронната чакра и дори се казва, че преодолява пропастта между физическата и духовната сфера.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите