Рейки лечебен молив – СОДАЛИТ

Код на продукта:  
11.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Кристалните моливи превръщат негативната енергия в късмет и благословии. Направете зоната си за медитация спокойна, духовна, което ви позволява да медитирате по-енергично. Универсалността на този вид молив и множеството на нейните употреби я правят много важна. Той ще увеличи всички положителни енергии около вас и ще преобразува всички отрицателни. 
Камъкът на поетите или камъкът на художниците, содалитът извежда творческата изява. Той съчетава мъдростта с чувство за самочувствие и увереност. Помага да видите истината за себе си. При медитация ви отвежда в по-дълбоко състояние на съзнанието. Той повишава самодисциплината, ефективността, организацията и структурата. Насърчава себеизразяването и вдъхновява творчеството.

Кристалните моливи са много полезни за държане, когато имате нужда от яснота или фокус. Те също така са отлични за използване при лечение с кристали за насочване на мощни лечебни енергии. Поради естеството на скъпоценните камъни, те могат леко да се различават по размер, цвят и форма.


Размер: 20-30 мм
Камъните могат да имат известна вариация от показаната илюстрация, тъй като са естествени и се различават по форми и размери.
Леки пукнатини могат да се видят по повърхността на камъка, тъй като се появяват естествено.

 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите