СТАТИИ

Ритуал-визуализация за изпълване с любов и светлинаТази визуализация е много подходяща за 30.04.2022 г., когато ни предстои Новолуние и Слънчево затъмнение в Телец. Може да я правим и всеки път, когато имаме нужда, с намерение за максимално изпълване с любов и светлина. Това е една визуализация, която ни помага за лечение и уравновесяване, свързва ни с вътрешния ни център и Висшите светове, заземява ни.

 

Подготовка


 Осигуряваме си тихо, спокойно и защитено пространство. Подреждаме го красиво, слагаме цветя и кристали, палим свещи, ароматна пръчица или арома-лампа. Изключваме звука на телефона. Пускаме тиха, приятна музика. Обличаме си любими, удобни дрехи, с които се чувстваме уютно. Намираме своето място в пространството и се настаняваме удобно. Призоваваме своите духовни водачи да ни закрилят и напътстват по време на тази практика. Специално по време на женска практика може да призовем Куан Ин, Света Богородица, Мария Магдалена и богини, с които искаме да работим.
 
Ограждаме се енергийно с формули и молитви.

Затваряме очи. Може да използваме следната бърза визуализация – намираме се в обвивка от светлина в яйцевидна форма. Най-вътрешният слой светлина – който е най-близо до тялото ни – е със зелена светлина, следващият е виолетов, а след него – външният – е бял. Вдишваме дълбоко и издишаме няколко пъти – колкото имаме нужда, докато се наситим с въздух и се успокои дишането ни.


 

Начало на практикатаЗапочваме същинската практика. Виждаме как силен светлинен лъч, който носи любов, идва от Висшите светове и нежно прониква през нашата 7-ма чакра. Преминава през цялото ни тяло в посока центъра на Земята. Задържаме така известно време, докато се почувстваме заземени и спокойни. 

След това виждаме как втори светлинен лъч преминава отдясно на тялото ни и пресича първия лъч перпендикулярно на нивото на сърдечната чакра. Задържаме няколко секунди.През цялото време усещаме дъха си - това ни помага за по-добра концентрация. 

Когато усетим готовност, виждаме как двата лъча едновременно събират светлината си в мястото на тяхното пресичане. Там започва бавно да расте кълбо от светлина - светлината на Вселенската любов. 

Тя ни осветява отвътре – първо сърдечната област, после целия гръден кош, а постепенно и цялото тяло. Стоим така, колкото имаме нужда, докато се наситим със светлината на Любовта. Дишаме. Ако усетим подтик, светлината може да прелее извън нас.  

Край на практикатаКогато сме готови да приключим, връщаме съзнанието си и усещанията в тялото с няколко дълбоки вдишвания, леко задържане и издишване. Бавно и внимателно раздвижваме пръстите на ръцете и краката, след това врата. Бавно отваряме очи. Благодарим на нашите духовни водачи за чудесната практика.

По статията работи: Анна Бончева

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите