СТАТИИ

Син дантелен ахат – кристал за вътрешен мир и равновесие



Когато сме напрегнати или тъжни, когато имаме нужда от успокоение, можем просто да погледнем към нежното синьо небе и лекотата настъпва... Подобен ефект има и синият дантелен ахат. Със своите меки, сини тонове и чисти, бели ивици той внася мир в мислите, успокоява прекалено активния ум.
 
Синият ахат заземява и центрира, дава устойчивост и стабилност на физическите сили на този, който го носи, и му придава увереност в собствените способности.



Уравновесява Мъжкия и Женския принцип – Ян и Ин. Помага за справяне със страхове, като е подходящ и за деца.

Той поглъща негативната енергия и я превръща в положителна. Влияе добре на нервната система, неутрализира гнева и облекчава стреса. По тази причина е подходящ и за по-благ сън.
 

Носи надежда, оптимизъм, истина в отношенията със себе си и околните, а също и наслада.


Този нежно-син кристал влияе благотворно на физическото тяло, като му помага да се справи с треска, инфекции, възпаления. Използва се при лечение на гърло, щитовидна жлеза, врат и рамене. Освобождава словесния поток и дава подкрепа за по-добър и ясен изказ, както и за изразяване на потиснати мисли и чувства.

Пречиства лимфните възли, стимулира укрепването и възстановяването на костите. Ако се носи достатъчно дълго, може да подобри зрението.




По статията работи: Анна Бончева
 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите