СТАТИИ

Слънчевата вода е лечебна, носи радост и смелост. Как се прави?Вероятно вече всички добре знаем, че водата сама по себе си е лечебна. Според Учителя Петър Дънов можем да лекуваме всяка болест, като пием чиста гореща вода. Още един добър метод за лечение е с вода, заредена от Слънцето, защото слънчевите лъчи ни носят голям заряд за живот. Водата и светлината са жизненоважни за всички организми на нашата планета и ние можем да се ползваме съзнателно от тях.
 

За какво се използва слънчевата вода?


Защита, лечение, щастие, истина, ясновидство, смелост, сила, успех, късмет, любов към себе си, изчистване, увереност, лидерство, справедливост, градинарство, растеж, топлина, утеха, плодовитост, творчество.

Как се прави?

Наливаме вода в прозрачен стъклен съд. Поставяме съда до слънчев прозорец или навън – на двора, балкона. Най-добре е на директна слънчева светлина. Най-доброто време за това е по изгрев, 9 ч., 12 ч. и 15 ч. Може също да я оставим от изгрев до залез. 
Може да добавим билки и цветя към водата – корички от лимон и портокал, невен, лайка, канела, слънчоглед... Може също да я заредим с кристали – слънчев камък, оранжев калцит, цитрин, тигрово око, златен камък, карнеол. Но, моля, Не поставяйте кристалите във водата! 

Подходящ начин за зареждане на вода с кристали е например Кристалната инфузионна бутилка. С нейна помощ можем да освободим напрежението в тялото и ума си, да увеличим любовта към себе си, да укрепим психическото и физическото си здраве.

За мощно слънчево наричане може да си направим слънчев чай със слънчева вода.


По статията работи: Анна Бончева

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите