Тамянни пръчици МУЗА – ЖАСМИН

Код на продукта:  
28.00 лв.

Крайна цена с ДДС:  • Медитация
Отпуснете се в земния и успокояващ аромат на тамян, който облекчава тревожността и е идеален за медитация. В съчетание с ароматът на жасмин, който повдига настроението и душевното състояние, вие лесно може да навлезете в ново ниво на вашата медитация.

Жасминът е свещена билка, която произхожда от Хималаите. Използван от векове за духовни церемонии. Името „жасмин“ произлиза от персийската дума „yasmin“, което означава „дар от Бога“. На езика на цветята жасминът означава чистота, простота, скромност и сила.

Медитирайки, спрете се върху всяко едно от тези свойства на жасмина и позволете техните еманации, чрез аромата да попият във вас.


Това е красиво ароматизиран тамян, който е направен от естествени съставки и ароматизиран с етерични масла, така че те наистина да ви помагат да се отпуснете и са истински продукт за ароматерапия. Изпълнението е без аналог!

Във време, когато любовта към нашата душа е по-важна от всякога, искаме да ви споделим нещо, което се превръща в удоволствие за душата всеки ден.

Описание:

Всяка кутия съдържа 30 ароматни пръчици с приблизително време на горене от 25-30 минути на пръчка. 

~ етично произведено в Индия с натурални съставки
~ нетоксично
~ без жестокост
~ Ароматизирано с етерични масла

Запалете върха на тамяна и издухайте пламъка, за да разкриете горяща жар. 
Уверете се, че стаята ви е проветрена.

Размери
18см х 6см х 2см
Нето тегло
35гр

 

Свързани статии

12 причини да използвате тамян


Тамянът е съставен от ароматни растителни материали,
които се изгарят, за да освободят благоуханните си аромати. Те идват опаковани в пръчици, снопчета и прахове в аромати от сандалово дърво, жасмин, или пало санто. Тамянът съществува от векове и все още има място в много духовни и религиозни ритуали в културите по целия свят. Въпреки че изследванията за техните ползи за здравето са ограничени, все още има много причини да използвате тамян. 
Ето 12 лесни начина да включите ароматите му в ежедневието си.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите