Тинктурна Ботаническа Смес – ХРАНОСМИЛАНЕ

Код на продукта:  
32.00 лв.

Крайна цена с ДДС:  • Медитация
  • Церемонии и ритуали
  • Етерични масла
  • Огнени практики
  • Произведено в USA
Методи и практики
Blooming Blends предлага уникална гама от ботанически стимулиращи тинктури, тоници и сензорни мъгли, смесени, за да помогнат за балансиране и укрепване на ума, тялото и душата.

Ръчно смесени в малки партиди, използвайки традиционни методи, ние насочихме магията на природата с пръскане на РАСТИТЕЛНА СИЛА, за да създадем ежедневни подсилващи формули, смесени в подкрепа на натоварения модерен живот.

От подхранващо укрепване на здравето до здрав, щастлив сън има цъфтяща смес за всеки.
Описание
Създадена, за да помогне за ободряването и стимулирането на храносмилателната ви система, когато се чувства мудна и претоварена, сместа за храносмилане ще ви помогне да почувствате червата ви обичани и подхранвани за нула време.

Смесени успокояващи растителни продукти, за да помогнат за почистването, баланса и укрепването на червата ви и засилването на вътрешния ви огън, което ви дава едно нещо по-малко, за което да се притеснявате.

Щастлив живот, щастлив живот.

Вълшебна ботаническа смес от етанол (25-45% v/v) и екстракти от растителен глицерин: Семена от
джинджифил,
копър,
хибискус,
лист от артишок,
корен от репей,
мента.


Нашите формули за тинктури са създадени с помощта на съотношение от 1:3 до 1:1 билка към течност, така че да са в най-добрата си възможна сила.

Размер на доза: 1/2 пипета
Нето тегло
30G

Капацитет
30 мл

Списък на съставките
Вълшебна ботаническа смес от етанол (25-45% v/v) и екстракти от растителен глицерин: корен от джинджифил, семена от копър, хибискус, ЛИСТА АРТИШОК, КОРЕН ОТ РЕПЕЙ, МЕНТА

Свързани статии

Етерични масла за засилване на йога практиката ви


Тъй като това е начин на живот, вероятно ще откриете, че винаги живеете по йогийски принципи. Въпреки това, когато стигнете до постелката си, за да отделите малко време за себе си, за да се свържете отново, е вероятно, че докато включите малко от всички тези различни намерения в една практика, може да има конкретно такова, за което имате предвид във всяка отделна практика. Нещо конкретно. Следователно е вероятно да променяте фокуса всеки път, когато тренирате. Работата с етерични масла може да ви помогне да се настроите на това намерение.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите