Церемониален какао олтар

Код на продукта:  
95.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Методи и практики
Кутията Церемониален какао олтар съдържа най-важното, за да можеш да имаш твоя церемониален момент.
С твоята церемониална какаова напитка, момент да се свържеш с вътрешното си Аз, момент да попиташ, да почувстваш, да Благословиш, момент да бъдеш благодарен.


CHAI CACAO BOX
Съдържание на кутията:

+ 1 какао Chai 250 g
+ 1 церемониална купа Maya
+ 1 платнена торба със 100 г какаови семена
+ 1 Пало Санто

Chai Cacao 250 g: Смес от паста и какао на прах от Венецуела с малко джинджифил, кардамон, черен пипер, канела и карамфил.
Откриваме в Ceremonia всичко, което ни кара да се чувстваме добре, което ни връща в нашия център, най-вдъхновяващите аромати на тамян, свещените гори, които ни свързват с майката Земя, Церемониалното какао, което разширява ума и ни свързва със сърцето.

Добре дошли в Ceremonia, място, където ароматите ни инициират на пътешествие към прародителя, свързване със свещеното чрез сока на природата, сока на дърветата, които населяват нашите гори и пейзажи и че нашите предци са знаели как да събират и използват в полза на общността, както в терапевтична, така и в енергийна полза.

Искаме да посветим церемонията на този интимен момент, към това пространство-време, в което се свързваме с нашата божествена същност, както и с всичко, което ни заобикаля.


Свързани статии

11 ползи от каденето с градински чай, как да започнете и още...


Откъде се е зародила практиката?
Горящият градински чай, известен още като кадене, е древен духовен ритуал.
Каденето е добре установено като културна или племенна практика при индианците, въпреки че не се практикува от всички племена. Ние имаме традициите на много индиански народи, за да благодарим за използването му. Това включва лакота, чумаш, кахуила и други. Много други култури по света споделят подобни ритуали.

 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите