Церемониален олтар – МУНАЙ

Код на продукта:  
95.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Методи и практики
Мунай (Munay) е дума на кечуа, езикът на инките, която означава красота или универсална любов.
Неговият аромат ни напомня за поле от рози. Това е сладък и цветен аромат, посветен на Венера и Афродита, отвеждайки ни в състояние на възприемчивост, в което можем да се свържем с нашите женска страна, чувственост, любов, красота – фина и деликатна.

Има девет, от които четири са основните посвещения в Мунай-Ки. 
Първото събужда виждащия във вас и способността да виждате в невидимия свят на енергия и дух. Второто събужда лечителя във вас и също така стартира вашето лично лечебно пътешествие. Третото се състои от енергийни защити, които ви позволяват да ходите безстрашно и с красота по света. Четвъртото ви свързва с линия от лечители, пазители на мъдростта и пази на Земята от миналото – и бъдещето – които ще работят с вас и чрез вас.

Потопи се в енергията на трансформация и изцеление на новото време!

MUNAY BOX
Съдържание на кутията:

+ 1 Munay 30 g
+ 1 церемониална купа Aramara
+ 1 сноп бял градински чай
+ 1 торба пясък, така че да не пропуснете нищо.
+ 1 ролка от 10 запалителни въглища
Откриваме в Ceremonia всичко, което ни кара да се чувстваме добре, което ни връща в нашия център, най-вдъхновяващите аромати на тамян, свещените гори, които ни свързват с майката Земя, Церемониалното какао, което разширява ума и ни свързва със сърцето, Белият мъдрец, който, подобно на мъдрата трева, почиства и пречиства тялото, ума и душата.

Добре дошли в Ceremonia, място, където ароматите ни инициират на пътешествие към прародителя, свързване със свещеното чрез сока на природата, сока на дърветата, които населяват нашите гори и пейзажи и че нашите предци са знаели как да събират и използват в полза на цялото, както в терапевтична, така и в енергийна полза.

Искаме да посветим церемонията на този интимен момент, към това пространство-време, в което се свързваме с нашата божествена същност, както и с всичко, което ни заобикаля.


Свързани статии

11 ползи от каденето с градински чай, как да започнете и още...


Откъде се е зародила практиката?
Горящият градински чай, известен още като кадене, е древен духовен ритуал.
Каденето е добре установено като културна или племенна практика при индианците, въпреки че не се практикува от всички племена. Ние имаме традициите на много индиански народи, за да благодарим за използването му. Това включва лакота, чумаш, кахуила и други. Много други култури по света споделят подобни ритуали.

 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите