Церемониална кутия САКРАМЕНТО

Код на продукта:  
95.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Методи и практики
Принос. Всяка церемония започва с принос; вие предлагате своето същество, вашата същност, вашето истинско намерение и така, каквото и да се върне е най-подходящото за вашата съдба тук, на планетата Земя.

Започвате с предлагане (своебразен поклон) на свещен дим, аромат на Сакраменто – обединяващ свещените гори в церемониална смес от Aden (растение от семейство маргаритки), смирна, копалово дърво, хвойна, Yerba Santa (свещен лист) и етерични масла.

Сакраменто е посветен на всички гори на света, а тамянът Sacramento е еманация на самата природа – най-свещеното място, което съществува, най-красивият храм, най-високият олтар; и именно чрез сока на дърветата ни дава едно от най-ценните си блага, свещените изпарения, ароматите, които ни свързват с нашата духовна същност.

SACRAMENTO BOX
Съдържание на кутията:

+ 1 Sacramento 30 g
+ 1 керамичната купичка
+ 1 сноп бял градински чай
+ 1 торба пясък, за да не пропуснете нищо
+ 1 ролка от 10 запалителни въглища
Откриваме в Ceremonia всичко, което ни кара да се чувстваме добре, което ни връща в нашия център, най-вдъхновяващите аромати на тамян, свещените гори, които ни свързват с майката Земя, Церемониалното какао, което разширява ума и ни свързва със сърцето, Белият мъдрец, който, подобно на мъдрата трева, почиства и пречиства тялото, ума и душата.

Добре дошли в Ceremonia, място, където ароматите ни инициират на пътешествие към прародителя, свързване със свещеното чрез сока на природата, сока на дърветата, които населяват нашите гори и пейзажи и че нашите предци са знаели как да събират и използват в полза на общността, както в терапевтична, така и в енергийна полза.

Искаме да посветим церемонията на този интимен момент, към това пространство-време, в което се свързваме с нашата божествена същност, както и с всичко, което ни заобикаля. 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите