Церемониална кутия – NATIVE

Наличност Разпродадено

Методи и практики
Всяка церемония започва с принос; вие предлагате своето същество, вашата същност, вашето истинско намерение и така това, което се връща, е най-подходящото за вашата съдба тук, на планетата Земя. 

Започнете с предлагането на свещен дим, така че вашите цели да се проявят и да постигнете всичко, което е в съответствие с вашата Божествена мисия в тези времена на дълбока трансформация.

смес от натурални аромати:  копал /дървесна смола/, олибанум /тамян/, бял градински чай, рута /седефче/, кедър и етерични масла.
Native е посветен на местните племена на Америка, на неговите церемонии, неговите песни, неговото изкуство и светоглед, на онова усещане за пълнота и хармония, което чувствате в интимен контакт с природата, с големите гори и необятните равнини, големите реки и високите върхове.

И не е посветен само на индианските племена, Native е посветен и на всички племена по света, на всички народи, на всички жители на тази красива планета, тъй като всички ние сме синове и дъщери на нашата Земя.

Копалът в Native ни напомня за дълбоката мистична връзка на народите на предците с топлия си, сладък и лек тон, Бялата салвия ни носи спомена за Сладките ложи, които ни дават яснота и връзка с настоящия момент, Седефчето и Кедърът ни осигуряват  силата и овластяването, необходими, за да изведем нашия воин към вътрешен мир.

И накрая, тамянът ни позволява да се свържем със Закона на Единия Създател, свързвайки се с най-висшата духовност на Учители, Водачи, Пророци и Шамани.

Native е любов към племето, към Свещеното Братство като едно Човечество, принадлежащо към една Нация, Нацията на Нациите, нацията на всички народи по света.

Native е посветен на коренните племена на Америка, техните церемонии, техните песни, тяхното изкуство и светоглед.

Това е мощна ритуална кутия, тъй като вие ще дадете на вашите молитви и медитации вашата сила и намерение, всичко, от което се нуждаете точно сега. 

NATIVE BOX+
Съдържание на кутията:

1 Native 30 гр.
1 купа „черна баба“
1 сноп бял градински чай
1 торба с пясък
1 ролка от 10 въглена за запалване

Размери
7
Нето тегло
0,85

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите